Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v076.166 do not work..
04-27-2013, 09:46 PM (This post was last modified: 04-27-2013 09:52 PM by olddog2.)
Post: #1
v076.166 do not work..
This version..don't work!!!
Shut down!!do not reading my rom...
Please fix it!

Version test

V076.157 working!
V076.164. Don't working..shut down
V076.166 shut down!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2013, 11:46 PM
Post: #2
RE: v076.166 do not work..
did you try another build?latest one is v0.7.6-187-gc7f5de9
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:14 PM
Post: #3
RE: v076.166 do not work..
I have the exact same problem with him (or her? where's the gender indication? o.O). I use 0.7.6-155 right now because after 157, the emulator is always crashing (without error message) whenever I choose a game. So I play with the settings to know the problem. I signed up on this forum just to tell this. If I unchecked Dynarec (JIT) in the settings, the game will run. But very slow, of course. I'm using Cherry Mobile Magnum 2X (A model from my country, Philippines) with Tegra 2 processor just like LG Optimus 2X. Please fix this devs. Smile

Sorry for my bad English (if ever). English is not my native language. As I have said before, I'm from Phil. Smile I always visit this Forum to know what are the currently playable games. I didn't register before 'cause I know I will not help and I have nothing to say.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:18 PM
Post: #4
RE: v076.166 do not work..
try latest builds from here http://buildbot.orphis.net/ppsspp/
latest one is v0.7.6-227-g35b6d27 now
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:27 PM
Post: #5
RE: v076.166 do not work..
I've just tried it, all the builds after 157 is crashing if the Dynarec (JIT) is checked. Any guess what's the prob?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:33 PM (This post was last modified: 04-28-2013 04:34 PM by sfageas.)
Post: #6
RE: v076.166 do not work..
there's an issue with tegra2 reported here https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/1559
I dont know if it's the same
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:51 PM (This post was last modified: 04-28-2013 04:56 PM by xemilx22.)
Post: #7
RE: v076.166 do not work..
Weird. 162 is not working on me. 157 is the last build that works on my phone. And I think we're just the ones who experiencing it. And there's a post here that I've read telling that there's a performance loss after some build (can't remember). Don't you think it's related?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 04:56 PM
Post: #8
RE: v076.166 do not work..
a developer can answer better why is this happening,the problem started after 158 right?with this build ive noticed some games stopped working but all fixed with later builds..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 05:05 PM
Post: #9
RE: v076.166 do not work..
I'm testing every latest build I see every time. I only have Harvest Moon: Hero of Leaf Valley here. Does it ring a bell? Is it just the game that is crashing or a GPU-related issue? BTW, thanks for giving time on my problem. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 05:16 PM
Post: #10
RE: v076.166 do not work..
game thread is here http://forums.ppsspp.org/showthread.php?...rvest+Moon but i dont see any other issue except from the save,maybe its tegra2 only related
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 05:20 PM
Post: #11
RE: v076.166 do not work..
Maybe. I know the save issue and the save state issue also. I wish devs would see my posts. And a full Tegra 2 optimization would be great also. xD
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-28-2013, 09:15 PM
Post: #12
RE: v076.166 do not work..
It still crashes even in the latest version?

I don't know anything about Tegra 2, but that is strange. For everyone else, v0.7.6-175-g338bc00 fixed the slowdown, but you're getting crashes, right?

Is there any chance of using something like adb logcat or getting a stack trace for the crash?

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-29-2013, 02:30 AM (This post was last modified: 04-29-2013 02:43 AM by xemilx22.)
Post: #13
RE: v076.166 do not work..
(04-28-2013 09:15 PM)[Unknown] Wrote:  It still crashes even in the latest version?

I don't know anything about Tegra 2, but that is strange. For everyone else, v0.7.6-175-g338bc00 fixed the slowdown, but you're getting crashes, right?

Is there any chance of using something like adb logcat or getting a stack trace for the crash?

-[Unknown]

Here's what I've got. I think it's in the middle. There's too many line. I don't understand it. xD Please help me.

Edit: It crashes if I checked Dynarec (JIT), the Fast mem has nothing to do with the crash. It's the Dynarec (JIT) that's causing it.

BTW, I used the latest build today while I'm recording that log.


Attached File(s)
.txt  Prob.txt (Size: 60.25 KB / Downloads: 658)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-29-2013, 02:46 AM
Post: #14
RE: v076.166 do not work..
Thanks, this helps a lot. Reproduced it, trying to figure out the cause.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-29-2013, 02:55 AM (This post was last modified: 04-29-2013 02:58 AM by xemilx22.)
Post: #15
RE: v076.166 do not work..
(04-29-2013 02:46 AM)[Unknown] Wrote:  Thanks, this helps a lot. Reproduced it, trying to figure out the cause.

-[Unknown]

No, thank YOU. ^.^

You don't have to thank me. It's the least that I could do. Sorry if the file contains inappropriate logs. Apps are running while I'm recording it. Big Grin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: