forums.PPSSPP.org
v076.166 do not work.. - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Development (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: v076.166 do not work.. (/showthread.php?tid=3042)

Pages: 1 2


v076.166 do not work.. - olddog2 - 04-27-2013 09:46 PM

This version..don't work!!!
Shut down!!do not reading my rom...
Please fix it!

Version test

V076.157 working!
V076.164. Don't working..shut down
V076.166 shut down!


RE: v076.166 do not work.. - sfageas - 04-27-2013 11:46 PM

did you try another build?latest one is v0.7.6-187-gc7f5de9


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-28-2013 04:14 PM

I have the exact same problem with him (or her? where's the gender indication? o.O). I use 0.7.6-155 right now because after 157, the emulator is always crashing (without error message) whenever I choose a game. So I play with the settings to know the problem. I signed up on this forum just to tell this. If I unchecked Dynarec (JIT) in the settings, the game will run. But very slow, of course. I'm using Cherry Mobile Magnum 2X (A model from my country, Philippines) with Tegra 2 processor just like LG Optimus 2X. Please fix this devs. Smile

Sorry for my bad English (if ever). English is not my native language. As I have said before, I'm from Phil. Smile I always visit this Forum to know what are the currently playable games. I didn't register before 'cause I know I will not help and I have nothing to say.


RE: v076.166 do not work.. - sfageas - 04-28-2013 04:18 PM

try latest builds from here http://buildbot.orphis.net/ppsspp/
latest one is v0.7.6-227-g35b6d27 now


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-28-2013 04:27 PM

I've just tried it, all the builds after 157 is crashing if the Dynarec (JIT) is checked. Any guess what's the prob?


RE: v076.166 do not work.. - sfageas - 04-28-2013 04:33 PM

there's an issue with tegra2 reported here https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/1559
I dont know if it's the same


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-28-2013 04:51 PM

Weird. 162 is not working on me. 157 is the last build that works on my phone. And I think we're just the ones who experiencing it. And there's a post here that I've read telling that there's a performance loss after some build (can't remember). Don't you think it's related?


RE: v076.166 do not work.. - sfageas - 04-28-2013 04:56 PM

a developer can answer better why is this happening,the problem started after 158 right?with this build ive noticed some games stopped working but all fixed with later builds..


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-28-2013 05:05 PM

I'm testing every latest build I see every time. I only have Harvest Moon: Hero of Leaf Valley here. Does it ring a bell? Is it just the game that is crashing or a GPU-related issue? BTW, thanks for giving time on my problem. Smile


RE: v076.166 do not work.. - sfageas - 04-28-2013 05:16 PM

game thread is here http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=954&page=5&highlight=Harvest+Moon but i dont see any other issue except from the save,maybe its tegra2 only related


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-28-2013 05:20 PM

Maybe. I know the save issue and the save state issue also. I wish devs would see my posts. And a full Tegra 2 optimization would be great also. xD


RE: v076.166 do not work.. - [Unknown] - 04-28-2013 09:15 PM

It still crashes even in the latest version?

I don't know anything about Tegra 2, but that is strange. For everyone else, v0.7.6-175-g338bc00 fixed the slowdown, but you're getting crashes, right?

Is there any chance of using something like adb logcat or getting a stack trace for the crash?

-[Unknown]


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-29-2013 02:30 AM

(04-28-2013 09:15 PM)[Unknown] Wrote:  It still crashes even in the latest version?

I don't know anything about Tegra 2, but that is strange. For everyone else, v0.7.6-175-g338bc00 fixed the slowdown, but you're getting crashes, right?

Is there any chance of using something like adb logcat or getting a stack trace for the crash?

-[Unknown]

Here's what I've got. I think it's in the middle. There's too many line. I don't understand it. xD Please help me.

Edit: It crashes if I checked Dynarec (JIT), the Fast mem has nothing to do with the crash. It's the Dynarec (JIT) that's causing it.

BTW, I used the latest build today while I'm recording that log.


RE: v076.166 do not work.. - [Unknown] - 04-29-2013 02:46 AM

Thanks, this helps a lot. Reproduced it, trying to figure out the cause.

-[Unknown]


RE: v076.166 do not work.. - xemilx22 - 04-29-2013 02:55 AM

(04-29-2013 02:46 AM)[Unknown] Wrote:  Thanks, this helps a lot. Reproduced it, trying to figure out the cause.

-[Unknown]

No, thank YOU. ^.^

You don't have to thank me. It's the least that I could do. Sorry if the file contains inappropriate logs. Apps are running while I'm recording it. Big Grin