Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 8 Votes - 4.25 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The 3rd Birthday
09-06-2013, 10:23 AM (This post was last modified: 09-07-2013 05:47 AM by darkjoe16.)
Post: #256
RE: The 3rd Birthday
[/code][/php]i got problem with this game, can anyone solve it? the icon target keep blinking all the time when i set the buffered rendering ON, but its back normal when i use a few liberation, im using ppsspp-v0.9.1-408-gc05a2b6-windows-x86

here's my setting:
[CPU]
Jit = True
SeparateCPUThread = False
SeparateIOThread = False
FastMemory = True
CPUSpeed = 222
[Graphics]
ShowFPSCounter = 0
ResolutionScale = 2
RenderingMode = 1
SoftwareRendering = False
HardwareTransform = True
TextureFiltering = 1
SSAA = False
FrameSkip = 1
FrameRate = 45
ForceMaxEmulatedFPS = 60
AnisotropyLevel = 4
VertexCache = True
FullScreen = False
FullScreenOnLaunch = False
StretchToDisplay = False
TrueColor = True
MipMap = True
TexScalingLevel = 1
TexScalingType = 0
TexDeposterize = False
VSyncInterval = True

any commet will apreciated...

EDIT 1: okay now i run the game without ever care with that blinking, after on subway mission on checkpoint one i think, the ppsspp is crashing, i dunno but i put some logs of mine, i'm running on ver ppsspp-v0.9.1-596-g94d1df0-windows-x86 on my intel G41,
and my setting>
[CPU]
Jit = True
SeparateCPUThread = True
SeparateIOThread = True
FastMemory = False
CPUSpeed = 0
[Graphics]
ShowFPSCounter = 0
ResolutionScale = 2
RenderingMode = 1
SoftwareRendering = False
HardwareTransform = True
TextureFiltering = 1
SSAA = False
FrameSkip = 1
FrameRate = 45
ForceMaxEmulatedFPS = 60
AnisotropyLevel = 4
VertexCache = False
FullScreen = False
FullScreenOnLaunch = False
StretchToDisplay = False
TrueColor = True
MipMap = True
TexScalingLevel = 1
TexScalingType = 0
TexDeposterize = False
VSyncInterval = True


Attached File(s)
.zip  ppsspp log.zip (Size: 2.93 KB / Downloads: 230)

Operating System : Win8 Pro 32-bit, based on x64 Procie
Motherboard : ECS G41T-R3V1.0A
Processor : Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz x2 ~2992MHz (2 CPU's)
Memory : 4096MB RAM
VGA : Intel(R) G41 Express Chipset (1024 MB)
OpenGL : 5.1.2600.5512
Processor Codename : Wolfdale


Need Say More..?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2013, 01:48 PM
Post: #257
Wink RE: The 3rd Birthday
Hello Good morning!

So I had some difficulties in relationship to emulation of the game, but got very good results as the gameplay, I am providing a video that I show my emulator settings to run the game with "glitches" are not problems playing.

Note: The recorded video will will 20 FPS, while the photos that I have attached are will 30FPS normal, that due to the recording.

http://youtu.be/ABLyekNpn8s


Attached File(s) Thumbnail(s)
                       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2013, 10:36 AM
Post: #258
RE: The 3rd Birthday
Game got a good update with version 876.
Aya no longer has a hazy glow around her, and the CTI room doesn't flash anymore.

The "HUD disappearing when camera is close to wall" issue is still there. Overall, the game is really playable now. Thanks PPSSPP team. Big Grin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2013, 02:57 PM
Post: #259
RE: The 3rd Birthday
Blue overlay still thiier thats not fix.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2013, 08:38 PM (This post was last modified: 09-15-2013 10:45 PM by Devina.)
Post: #260
RE: The 3rd Birthday
(09-15-2013 02:57 PM)vegetax99 Wrote:  Blue overlay still thiier thats not fix.

For me, I disabled multicore rendering and make "rendering mode" buffed rendering.
Any other rendering mode causes the overlay to appear, but for now, Buffed Rendering gives a great result.

Here's some gameplay:



Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 03:12 AM
Post: #261
RE: The 3rd Birthday
buffered rendering doesn't start the game only cpu does. The game flickers and not start in buffed rendering.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 12:33 PM
Post: #262
RE: The 3rd Birthday
(09-16-2013 09:04 AM)mccainmx Wrote:  @vegetax thats odd?what is your device?windows or android?coz like on devina i play this game on my android (SGS2) with buffered rendering on and its works perfectly if i choose cpu rendering i suffer a slow gameplay with blue overlay this.

Yea it work fine on windows use default setting with buffered rendering.

multithread bug still there though Big Grin

I worse write english so take easy on me
(even my own language realy bad T_T)

Rig to test now :
Windows 8 64 bit (Laptop)
Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz, 3MB L3 Cache)
Nvidia GT720M 2GB
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 02:40 PM (This post was last modified: 09-16-2013 02:43 PM by vegetax99.)
Post: #263
RE: The 3rd Birthday
(09-16-2013 09:04 AM)mccainmx Wrote:  @vegetax thats odd?what is your device?windows or android?coz like on devina i play this game on my android (SGS2) with buffered rendering on and its works perfectly if i choose cpu rendering i suffer a slow gameplay with blue overlay this.


I use windows seems like i cant use buffered rendering game freeze when try to go intro. I don't have andorid phone. Tried using default setting not fine for me.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 03:33 PM
Post: #264
RE: The 3rd Birthday
Maybe you can give you computer specs? it work well for me or try dump you iso again from you psp Big Grin

I worse write english so take easy on me
(even my own language realy bad T_T)

Rig to test now :
Windows 8 64 bit (Laptop)
Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz, 3MB L3 Cache)
Nvidia GT720M 2GB
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 04:36 PM (This post was last modified: 09-16-2013 04:36 PM by mr.chya.)
Post: #265
RE: The 3rd Birthday
You could also try the latest dev build of ppsspp found here http://buildbot.orphis.net/ppsspp/
and see if that fixes the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 06:02 PM
Post: #266
RE: The 3rd Birthday
(09-16-2013 03:33 PM)Ritori Wrote:  Maybe you can give you computer specs? it work well for me or try dump you iso again from you psp Big Grin

Windows 7 32 bit
Intel Pentium CPU G630
2.70GHZ 6.00 ram
Nvidia Geforce 550 ti
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 06:55 PM
Post: #267
RE: The 3rd Birthday
(09-16-2013 04:36 PM)mr.chya Wrote:  You could also try the latest dev build of ppsspp found here http://buildbot.orphis.net/ppsspp/
and see if that fixes the problem.

I think he already know that (i see he on github before)
but keep download latest build it maybe fix it Undecided

I worse write english so take easy on me
(even my own language realy bad T_T)

Rig to test now :
Windows 8 64 bit (Laptop)
Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz, 3MB L3 Cache)
Nvidia GT720M 2GB
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2013, 06:07 AM (This post was last modified: 09-28-2013 06:13 AM by solarmystic.)
Post: #268
RE: The 3rd Birthday
This is kinda old, but the game no longer has the flickering UI/dialogue issue in the CTI base when in normal Single Threaded mode since v0.9.1-1113-gd305d1f thanks to [Unknown]

You don't have to activate Multithreaded to resolve it anymore if you don't want to and coupled with plain Buffered Rendering, it looks quite alright.

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2013, 07:31 AM
Post: #269
RE: The 3rd Birthday
I'm using version 1264 and the game is pretty much perfect. Big Grin
The HUD doesn't disappear when the camera is close to the walls.
Nice job, guys!

Better keep a close eye on the game though, in case a future revision breaks it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-03-2013, 04:40 PM (This post was last modified: 10-03-2013 04:43 PM by RyviusRan.)
Post: #270
RE: The 3rd Birthday
For some reason the game is running at 30fps instead of the 60 I used to get.
Is this supposed to happen with the newer versions of the emulator?

The game says it is at 100% rendering speed so I assume that 30fps is the normal fps but I am just wondering why the game used to run at 60fps.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: