Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
01-27-2013, 05:05 PM (This post was last modified: 03-12-2013 05:21 PM by livisor.)
Post: #1
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code: ules01432
Works. Speed in the game 15-17 fps. Ripped texture. In the menus and dialogs - 40 fps. Some fonts are not visible.


Attached File(s)
.bmp  PPSSPPWindows 2013-01-27 21-57-04-437.bmp (Size: 382.55 KB / Downloads: 4826)
.bmp  PPSSPPWindows 2013-01-27 21-57-51-875.bmp (Size: 382.55 KB / Downloads: 2541)
.bmp  PPSSPPWindows 2013-01-27 21-58-11-906.bmp (Size: 382.55 KB / Downloads: 2279)
.bmp  PPSSPPWindows 2013-01-27 21-59-08-921.bmp (Size: 382.55 KB / Downloads: 2535)
.bmp  PPSSPPWindows 2013-01-27 21-59-30-468.bmp (Size: 382.55 KB / Downloads: 2751)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-27-2013, 07:46 PM
Post: #2
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
It's that slow even with jit?

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-27-2013, 08:22 PM
Post: #3
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
(01-27-2013 07:46 PM)[Unknown] Wrote:  It's that slow even with jit?

-[Unknown]

It's not that slow in windows, I have 70-80 fps in game with an i3 2100 3,1ghz. However in android is a lot slower. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-28-2013, 02:39 AM
Post: #4
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Oh, okay. The subject said "Win".

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-28-2013, 08:35 AM
Post: #5
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
With Dynarec game going faster - 45-48 fps

AMD Phenom(tm) 8450 Triple Core Processor 2.10Ghz, 4Gb RAM, ATI Radeon HD 6570 1Gb
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2013, 07:36 PM
Post: #6
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hello!
Using version 0.6.1
I´ve tried this game in windows, and it hangs after the initial "loading" message...

But in my Atrix (tegra 2 device), it works almost fine.
Slow, but no graphical gliches. Some fonts are missing too.
   

The config:
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2013, 07:52 PM
Post: #7
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
(02-02-2013 07:36 PM)tux0topo Wrote:  Hello!
Using version 0.6.1
I´ve tried this game in windows, and it hangs after the initial "loading" message...

But in my Atrix (tegra 2 device), it works almost fine.
Slow, but no graphical gliches. Some fonts are missing too.


The config:

LOL, if there are no graphical glitches - where are your legs ingame? :-D
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2013, 06:13 AM
Post: #8
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
On the 0.6.1 (windows) game works without ripped textures! :3
Waiting for fonts fix

AMD Phenom(tm) 8450 Triple Core Processor 2.10Ghz, 4Gb RAM, ATI Radeon HD 6570 1Gb
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-05-2013, 02:55 AM
Post: #9
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
(02-02-2013 07:52 PM)SuriTheAngel Wrote:  
(02-02-2013 07:36 PM)tux0topo Wrote:  Hello!
Using version 0.6.1
I´ve tried this game in windows, and it hangs after the initial "loading" message...

But in my Atrix (tegra 2 device), it works almost fine.
Slow, but no graphical gliches. Some fonts are missing too.


The config:

LOL, if there are no graphical glitches - where are your legs ingame? :-D

Under the cape?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-12-2013, 12:09 PM
Post: #10
RE: [0.6/Win] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
wwioooowww.....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 01:37 AM
Post: #11
RE: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
i try it too,on window i mean,it play fine but it missing a font!!wanna try storymode!!=.=

my sub weapon:
xperia mini hd
1ghz scorpion
single core
not clocked

my ultimate weapon
acer(laptop)
2.2ghz ?core
intel media accelarator 3000

i'm a tester,but not as good as other,please be kind with me,haha.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2013, 06:32 AM
Post: #12
RE: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
this game font is fixed now,in menu I got 60 fps without or with fastmem

but in game is reaallllllyyyyy slooooooow< I just got 16 fps Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-19-2013, 08:36 AM (This post was last modified: 04-19-2013 08:38 AM by aki21.)
Post: #13
RE: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
fullmetal alchemist now crashing when you reach main menu and pressing start,i'm try build:ppsspp-v0.7.5-119-g7bd1ec0-windows-x86
i have try various setting but it seem there's no change,it still crash.

edit:actually it crash after you want to create a new profile name.

my sub weapon:
xperia mini hd
1ghz scorpion
single core
not clocked

my ultimate weapon
acer(laptop)
2.2ghz ?core
intel media accelarator 3000

i'm a tester,but not as good as other,please be kind with me,haha.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-19-2013, 02:22 PM
Post: #14
RE: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
It'd really help to know the first revision with this issue / last revision that did not have this issue.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-08-2014, 07:49 AM
Post: #15
RE: Fullmetal Alchemist: Brotherhood
This game is unable to play on Android. Or existe one configuration to be possible? I keep on 30%.
Any help?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: