Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 3 Votes - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digimon World RE: Digitize
07-11-2015, 04:07 PM
Post: #91
RE: Digimon World RE: Digitize
(06-27-2015 04:12 PM)Combone Wrote:  I have problem with Save Game.

Showing no have space on Memory Stick (Auto Save/Load fail).

Street Fighter Alpha 3 Max same problem.

Thanks Henrik Big Grin

Bug fixed Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-19-2015, 03:18 AM (This post was last modified: 07-19-2015 02:04 PM by laughinman.)
Post: #92
RE: Digimon World RE: Digitize
I just started playing the english translation of this and it took me awhile to realize the brain training was missing some detail that you need to complete it.

Anyone have any ideas how I can fix this?

EDIT: Fixed this by downloading a new build of PPSSPP.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-23-2015, 03:58 PM
Post: #93
RE: Digimon World RE: Digitize
Memory Stick bug is back Sad (Auto Save/Load Fail).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-06-2015, 02:34 AM
Post: #94
RE: Digimon World RE: Digitize
I just got a translation patch for this and the patch seems fine... and so does the rom. However, I always get this save data error and I can't seem to go past it no matter what option I choose. The error reads:
"No save data was found.
At least 352 KB of free space are required to create save data."

I also tried updating ppsspp but I still received the same exact error.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2015, 01:54 PM
Post: #95
Digimon Re Digitize issue
When I first load up the game in PPSSPP, i get a “No save data was found” message. It says “At least 352 KB of free space are required to create save data.” Then ask if I want to continue and repeats. (running my pc) Is there any fix?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2015, 03:03 PM
Post: #96
RE: Digimon Re Digitize issue
Press O not X

Old laptop: Lenovo G458
AMD/ATI Radeon HD 7310 | [email protected] | APU E1-1200 Dual Core | 2.5 GB DDR3 400MHz | Windows 7 Home Premium 32-bit

New laptop: Lenovo ideapad 100
Nvidia Geforce 920M 2GB / Intel HD Graphics 5500 | [email protected] | Intel Core i3-5005U 2GB | 2GB DDR3 2000MHz | Window 10 Home 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-10-2015, 03:38 PM
Post: #97
RE: Digimon World RE: Digitize
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-11-2015, 12:42 AM
Post: #98
Button pressing too many times
So, I'm playing Digimon Re:Digitize and occasionally, the button will act as if I pressed it twice just because I held for a half second too long. Is there any way to make it only register a single button press rather than a rapid string of buttons, because it's skipping text and that is very unhelpful in an RPG like this...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-11-2015, 03:36 PM
Post: #99
RE: Digimon World RE: Digitize
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2015, 04:24 PM
Post: #100
Wink Digimon world: Re digitize
Hi, so I'm playing this game and it's totally awesome. Thing is I think there's a bug, and i'm not sure what to do. I love this game, but i'm stuck and can't progress any further. I the swamp area there's this dude who forbids me from going into the night canyon area, because of some sinkhole. He then asks me to pick up small rocks around the area he's in. but no matter how many times i'm picking them up, he still asks me to keep looking...IDK what to do. has anyone experiences this too? please, any help would be appreciated.
Thank's in advance
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2015, 05:58 PM
Post: #101
RE: Digimon World RE: Digitize
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-05-2015, 10:51 AM (This post was last modified: 12-05-2015 10:52 AM by dnovo.)
Post: #102
RE: Digimon World RE: Digitize
I'm playing this (the translated version) on my Android tablet with the default settings and so far so good. I'm reaching the end of the game, I think, and zero crashes and bugs; only some lag spikes here and there, but that's it. Thanks, PPSSPP Smile

Btw, is it possible to play online?

(11-09-2015 04:24 PM)adk1580 Wrote:  Hi, so I'm playing this game and it's totally awesome. Thing is I think there's a bug, and i'm not sure what to do. I love this game, but i'm stuck and can't progress any further. I the swamp area there's this dude who forbids me from going into the night canyon area, because of some sinkhole. He then asks me to pick up small rocks around the area he's in. but no matter how many times i'm picking them up, he still asks me to keep looking...IDK what to do. has anyone experiences this too? please, any help would be appreciated.
Thank's in advance

I'm probably answering a little late, but that's a scam from that green dude. Pick some, go talk to him, when he asks for more stones, refuse; then he will say that it was trolling and you can go through.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-26-2016, 10:25 AM
Post: #103
RE: Digimon World RE: Digitize
Hi guys!Do someone has used cwcheats with the 1.1 english patch? I tried to use someone i found on these forums but ppsspp crashes
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-29-2016, 06:33 PM
Post: #104
Sad RE: Digimon World RE: Digitize
Hey people I've been trying to use my PSP save file for Re:Digitize and it just crashes the game when I try to emulate the game on PPSSPP at the "Checking Save Data" screen. Is there anyway to fix this?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-31-2016, 12:23 PM (This post was last modified: 04-01-2016 09:34 AM by fogslayer.)
Post: #105
RE: Digimon World RE: Digitize
I am playing the Digimon world re digitized English patch version 1.1 Dub and every time I get to a point at which I can digivolve the screen turns white and the game suddenly crashes does anyone know how to fix this? If necessary I will supply images of both the white screen and debug log, thank you!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: