Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buildbot Problem with Opera Mini
10-02-2013, 02:04 PM
Post: #1
Buildbot Problem with Opera Mini
Im having issues with buildbot.orphis.net/ppsspp recently using a low-end (64MB ram) device.the page is too big to load and fails mostly.the opera mini ver is 7.1(s60)i wanted to dload ppsspp using it so that i can play it on my offline pc.(p.s. My dads online pc is dead temporarily).so,can any formattings be done with the page with something like paging the builds?assistance is appreciated.and yeah,unlimited net on my phone...

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 03:45 PM
Post: #2
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
I recommend opera mobile Smile

PS: I know this isn't a fix but its quick and easy.

S TO DA G
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 04:16 PM
Post: #3
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
my phn is low rammed one and can run opera mobile with great hardship.*sigh*.so,an issue still persists..

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 04:44 PM (This post was last modified: 10-02-2013 04:47 PM by bhavin192.)
Post: #4
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
It does not depend on ram

it needs cpu
for me it happens it takes more time to load or cause crash opera

best way is use UC Browser

or trick is when page is loading and it loads so that you can see text rapidly stop loading of page (the X)

Go here using phone

http://www.ucweb.com

Phone: Nokia 701 FP2
Intel Core i5-3337U | 4GB RAM | 2GB AMD Radeon HD 8730M | Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 05:08 PM
Post: #5
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
what phone is it anyway?
i think 64MB ram should be able to load less than 1MB webpage
(even my old sony ericsson k770i still able to do that with OM 7.1)

my english is poor , sorry
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 05:58 PM (This post was last modified: 10-02-2013 06:04 PM by arg274.)
Post: #6
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
hmm...thats odd,its an e61i and uc is also not responding...

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 06:38 PM
Post: #7
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
well since it's nokia i wouldn't surprised if it cannot runs new-type of java apps (or new symbian apps on old symbian OS)

maybe you can try to open buildbot using default browser
or just download old version of OM (4 , 3.2 , 5.1) to open that, sure their GUI looks simple than 6.0-7.1 but they didn't take a lot of your phone's heaps

nb: open m.opera.com and click on 'other download options' link

my english is poor , sorry
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 07:05 PM
Post: #8
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
I use he defaut browser to download the builds. The download mannager is moat fast (the download is moat fast than others). I use the Opera Mobile shit to access the forums and others sites, but it crashes every time, sometime I need reboot. And the download is slower. But the browsing is most fast than Opera Mobile Classic.

Phones: Galaxy S10 Lite and Redmi Note 6 Pro

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2013, 03:42 AM
Post: #9
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
does mobile view not work in buildbot?i got it right but not sure on symbian....

my sub weapon:
xperia mini hd
1ghz scorpion
single core
not clocked

my ultimate weapon
acer(laptop)
2.2ghz ?core
intel media accelarator 3000

i'm a tester,but not as good as other,please be kind with me,haha.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2013, 04:19 AM
Post: #10
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
(10-04-2013 03:42 AM)aki21 Wrote:  does mobile view not work in buildbot?i got it right but not sure on symbian....

Yes thanks it works on my phone

it is single column view in opera symbian

not tested on low ram phone (s60)

Phone: Nokia 701 FP2
Intel Core i5-3337U | 4GB RAM | 2GB AMD Radeon HD 8730M | Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-04-2013, 07:51 AM
Post: #11
RE: Buildbot Problem with Opera Mini
Full Test Results with my s60:
OM 7.1 .sisx :
TRY#1 the page tried to load for a while,but failed.also,the tab icon of the current page vanished.
TRY#2 the page loaded somehow (approx. 280Kb).the dload also started,but failed after a while and also failed to resume.(the bbot server doesnt support resuming)
OM 4.5 .jar :
Failed to install the net configs
UCv9 .jar :
The page couldnt b loaded.Possible reasons : blah,blah...but works with most other pages fine
UCv9.1 .sis :
Download gets halted like OM 7.1
Default Browser :
Loads the page succesfully.but accepts the dload(.7z) file as a raw link and loads it in ASCII.(idiot!)

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: