Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menu button
08-17-2013, 11:22 AM
Post: #1
Menu button
Android menu button unsupport to in game menu,please fix it
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 12:18 PM
Post: #2
RE: Menu button
for some reason i find this thread to be a bit rude....

*~* You can get the weeny out of the war, but you cannot get the war out of the weeny
*~* [email protected] - 8gb ddr3 - gtx 970 - windows 7
*~* i am really good at English, but it isn't my native language :3
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 12:26 PM
Post: #3
RE: Menu button
Are you talking about the new UI ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 12:33 PM
Post: #4
RE: Menu button
(08-17-2013 12:18 PM)warweeny Wrote:  for some reason i find this thread to be a bit rude....

You haven't seen anything yet, try to roam on the forum for another 2-3 days, you will be "amazed" by what people can say in their post.

Since English is not my first language sorry for some misspelling on my posts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 12:40 PM
Post: #5
RE: Menu button
the menu button cant turn back ppsspp menu,just can use undo button to turn back
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 02:53 PM
Post: #6
RE: Menu button
(08-17-2013 12:33 PM)Gurlok Wrote:  
(08-17-2013 12:18 PM)warweeny Wrote:  for some reason i find this thread to be a bit rude....

You haven't seen anything yet, try to roam on the forum for another 2-3 days, you will be "amazed" by what people can say in their post.

[Image: 3smm2m_zpsc6238199.jpg]

*~* You can get the weeny out of the war, but you cannot get the war out of the weeny
*~* [email protected] - 8gb ddr3 - gtx 970 - windows 7
*~* i am really good at English, but it isn't my native language :3
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 03:00 PM
Post: #7
RE: Menu button
Before with the back button we could back to previous menu, example: I was in settings, when I press back button, I go to main menu. Now it not's working.

Phones: Galaxy S10 Lite and Redmi Note 6 Pro

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 03:33 PM
Post: #8
RE: Menu button
(08-17-2013 02:53 PM)warweeny Wrote:  [Image: 3smm2m_zpsc6238199.jpg]

*Dies by laughter*

Since English is not my first language sorry for some misspelling on my posts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2013, 06:34 PM
Post: #9
RE: Menu button
I will have a look.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: