Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Class of Heroes
01-24-2014, 07:03 PM
Post: #16
RE: Class of Heroes
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2014, 03:30 AM
Post: #17
RE: Class of Heroes
For some reasons with the latest build (and prior too) the game hangs after 3-4 min of gameplay.

Since English is not my first language sorry for some misspelling on my posts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-11-2014, 08:06 AM
Post: #18
RE: Class of Heroes
https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/5286

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-11-2014, 11:42 AM
Post: #19
RE: Class of Heroes
(02-11-2014 08:06 AM)[Unknown] Wrote:  https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/5286

-[Unknown]

Thanks for the reply, I was going today to look on github (and post some logs regarding the atrac issue), but you showed me the link with the issue explained, thanks.

Since English is not my first language sorry for some misspelling on my posts
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-26-2014, 03:34 PM (This post was last modified: 03-26-2014 03:35 PM by Reiten.)
Post: #20
RE: Class of Heroes
The problem described in the above posts seems to still be present.
Code:
27:31:356 FMOD stream  E[ME]: HLE\sceAtrac.cpp:610 Unsupported feature in ATRAC audio.
27:31:356 FMOD stream  I[ME]: HW\MediaEngine.cpp:79 FF: GHA Phase shifting
27:31:356 FMOD stream  I[ME]: HW\MediaEngine.cpp:79 FF:  is not implemented. Update your FFmpeg version to the newest one from Git. If the problem still occurs, it means that your file has a feature which has not been implemented.

Can someone confirm it's not just me. I tried the 9.7 and 9.8 versions and the newest git revision(9.8-137). Both 32 and 64-bit versions.
The error didn't appear in the 9.6 version of the emulator, but those versions had some trouble with hang ups while saving, which was fixed somewhere between 9.6 and 9.7
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-26-2014, 02:46 PM
Post: #21
RE: Class of Heroes
The only time it freezes for me is when in a dungeon and trying to search for a party member or trying to pick a lock. Exiting the small menu then freezes the game. Searching does not trigger it but only picking locks etc. I tried disabling sound completely but it seems this may not be related to sound. Tried 32 and 64 bit with latest build. 0.9.8
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2014, 05:05 PM
Post: #22
RE: Class of Heroes
I've had the same problem for the last 1-2 updates. It worked like a time-consuming charm before, but now it freezes when I'm in the dungeon. Literally, I don't have to be anything but walk and the thing'll just freeze.

IDK, I've already deleted the game from my phone for Harvest Moon: Boy and Girl, but I just thought I'd share info.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-30-2014, 02:02 AM
Post: #23
RE: Class of Heroes
Hi, I'm using v0.98 to play this game. Everytime I uses spell "Sight" in the labyrinth, the game freezes. Anyone else suffers from that too? If not, can you give me your setting?

I also uploaded my setting here, but in txt file because ini file is not allowed.


Attached File(s)
.txt  setting.txt (Size: 3.85 KB / Downloads: 361)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-01-2014, 09:04 PM (This post was last modified: 06-02-2014 05:16 PM by Z Tetriminos.)
Post: #24
RE: Class of Heroes
I'm using v0.9.8 and the game crashes when I close the menu while in the labyrinth, in the beginning of the game. The menu works perfectly in any other place (inside of the school, I mean)
Edit: I also can't examine or pick doors in labyrinths, so I couldn't get past Thievery Arts II quest. I'm stuck in the beginning. At this rate, I can't say the game is playable. I really hope we can find a solution, I love this game very much...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-02-2014, 03:11 PM
Post: #25
RE: Class of Heroes
Do you mean that the game will crash whatever you do if you close the menu in first labyrinth?
If the crash is only in first labyrinth, then, is using lower version of PPSSPP to clear first labyrinth, then continue with lastest version works?
What version should I use?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-02-2014, 06:01 PM
Post: #26
RE: Class of Heroes
(06-02-2014 03:11 PM)Kuzunoha Wrote:  Do you mean that the game will crash whatever you do if you close the menu in first labyrinth?
If the crash is only in first labyrinth, then, is using lower version of PPSSPP to clear first labyrinth, then continue with lastest version works?
What version should I use?

When I played in 0.9.6, the issues I described above didn't happen. I don't know if there's any issue in 0.9.6, but at least the menus can be closed inside the dungeons and the doors can be entered. As far as I know the game is almost fully playable in 0.9.6 (someone please correct me if I'm wrong), it only have these crazy issues in 0.9.8 Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-05-2014, 04:00 AM
Post: #27
RE: Class of Heroes
v0.9.6 has some issues too. I've experienced some freeze when I want to save the game. This is happened usually on Holdeah Cave.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2014, 08:50 AM (This post was last modified: 07-24-2014 08:52 AM by Erland.)
Post: #28
RE: Class of Heroes
PPSSPP keep freezing after using item in dungeon. Already uncheck the Hardware Transform
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2014, 08:09 PM (This post was last modified: 10-02-2014 08:12 PM by Whateverdude.)
Post: #29
RE: Class of Heroes
New updates broke it, the sound file atrac3+ crashes the game anytime you open the menu in a Dungeon which you kind of need to do to progress in the game.

Would be awesome if you had an option to revert atrac3+, whatever it may be so it works again like it did in 9.6. For now I would hardly call this game playable until this issue is addressed which I am sure will be a long time from now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2015, 03:08 AM
Post: #30
RE: Class of Heroes
So was there a version before now that could play the game properly, or was the issue never fixed ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: