Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fifa 2010 World Cup
04-27-2013, 06:32 PM
Post: #1
Fifa 2010 World Cup
This has not been tested yet lol

Genre : Sports
Region : EU
Format : ISO
Version :XXXXXXXXX (if someone can tell me where i can find this info it would be cool)
Game ID : XXXXXXXXX
OS : Android Device (R8001)
Compatibility : Loading Screen
And just hangs there
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2013, 06:47 PM
Post: #2
RE: Fifa 2010 World Cup
better post any tested game in the correct category(Playable-Ingame-Menu/intro-Black screen etc)
I'll move it to Intro
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2013, 06:47 PM (This post was last modified: 04-27-2013 06:54 PM by Rishiraj.)
Post: #3
RE: Fifa 2010 World Cup
(04-27-2013 06:32 PM)sKinym3 Wrote:  This has not been tested yet lol

Genre : Sports
Region : EU
Format : ISO
Version :XXXXXXXXX (if someone can tell me where i can find this info it would be cool)
Game ID : XXXXXXXXX
OS : Android Device (R8001)
Compatibility : Loading Screen
And just hangs there

@sKinym3 You can view your game id ,just use an older version of the emu like 0.5.It'll show you the id if you press the back button of your phone while running the game.Also Version is the svn of the emu you are testing.it can be found at the right top corner in the emulators menu after starting the emu Smile
Moderators please move this to the Intro/Menus Subforum. Thank you.

(04-27-2013 06:47 PM)sfageas Wrote:  better post any tested game in the correct category(Playable-Ingame-Menu/intro-Black screen etc)
I'll move it to Intro

Sorry i didn't see you replied while i was typing my reply(about moving it to intro subforum).Thanks.

My Device:
Sony Ericsson Xperia Ray ST18i
Super Jellybean 4.0 (Android 4.1.2)
Fusion Kernel v5.4
1.4 Ghz Arm V7 cpu
512mb Ram
Adreno 205 Gpu

Apple Ipod Touch 4G
Ios 6.1.3

Laptop:
Intel core i5 3210m @3ghz
8gb DDR3 1600mhz RAm
Nvidia GT650m @gb GDRR3 OCed
1600x900 Hd Resolution
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 04:35 PM
Post: #4
RE: Fifa 2010 World Cup
any news?

*updating compatibility list.

Phones: Galaxy S10 Lite and Redmi Note 6 Pro

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 03:50 PM
Post: #5
RE: Fifa 2010 World Cup
The us version of this game is working swell with BR on.

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 04:41 PM
Post: #6
RE: Fifa 2010 World Cup
Moved Smile

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 06:42 PM
Post: #7
RE: Fifa 2010 World Cup
As I expected. Going to update the compatibility list. Smile

Phones: Galaxy S10 Lite and Redmi Note 6 Pro

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2014, 01:17 AM (This post was last modified: 04-05-2014 01:22 AM by The Phoenix.)
Post: #8
Information RE: 2010 - FIFA World Cup
Update: On Windows 7 (x86) - Using v0.9.8-238-gd8df88b

This game looks & sounds awesome, doesn't look like there are any major problems with this game, just the box being in screenshot 1, to the right of KICK OFF, that shouldn't be.
               
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-23-2014, 01:25 AM
Post: #9
RE: Fifa 2010 World Cup
Goods
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: