Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 4 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum user activation issue
03-21-2013, 01:02 PM
Post: #16
RE: Forum user activation issue
Ha, I switch to sendgrid and this happens: http://status.sendgrid.com/

sigh..
Find all posts by this user
03-21-2013, 03:32 PM
Post: #17
RE: Forum user activation issue
(03-21-2013 01:02 PM)Henrik Wrote:  Ha, I switch to sendgrid and this happens: http://status.sendgrid.com/

sigh..

That luck Rolleyes .
Find all posts by this user
05-09-2013, 07:40 PM
Post: #18
RE: Forum user activation issue
Okay now after upgrading the server I'm having the weirdest email issues. The forum simply won't send SMTP SSL email, and I've tracked it down to fsockopen failing with error 0 after upgrading to ubuntu precise pangolin. Works when running little test php programs from cmdline but not in mybb from fast-cgi with identical params. This is such a waste of time...

Anyone who can't get activated just email me at [email protected] as usual and I'll take care of it.
Find all posts by this user
05-09-2013, 08:40 PM
Post: #19
RE: Forum user activation issue
Problem solved, carry on Tongue
Find all posts by this user
08-02-2013, 12:42 AM
Post: #20
RE: Forum user activation issue
can we removed this thread from sticky? or delete it?

Hey everybody, tired of the way games are reported here? look here ->> http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=5901

--Current Mobile device--
Htc one, Xplay, Walkman z, Samsung ace IIx (crap)

--Current Computer--
1x (e8200, shitty ram (3go), 9600gt)
1x (e6750, better ram (2go), no video card)
1x (i5-3210M, ram (4Go),650M)
Visit this user's website Find all posts by this user
03-27-2014, 05:15 AM
Post: #21
RE: Forum user activation issue
Since we've not seemed to receive any reports of activation problems in the last 6 months, I think it's safe to close and unsticky this. We can always sticky and re-open if the issue arises again.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
03-27-2014, 06:34 PM
Post: #22
RE: Forum user activation issue
That's a good idea I think Smile

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump: