Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 6 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
12-29-2020, 06:11 PM
Post: #31
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.0 Update)
Here is the upscaled dump I'm using ~ 2gb (a lots of things, like the sprites in the inventory menu, are really really bad but I think it's good enough in the other parts) : https://drive.google.com/file/d/1WYy1ZV_...sp=sharing

Here is the untouched dump : https://drive.google.com/file/d/1orOr-jI...sp=sharing

Hope it helps
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2020, 04:54 AM
Post: #32
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.0 Update)
It does indeed look usable! Thanks so much this will help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-10-2021, 12:31 PM
Post: #33
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
The download link for me is dead, all that happens is the error 403 nginx popping up, can someone help me out with geting the hd patch download thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2021, 11:06 AM
Post: #34
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
hey new member here how do i go about making my own texture pack I want to upscale spider man 3 ( also I like your work )
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-14-2021, 04:25 AM (This post was last modified: 01-14-2021 12:31 PM by ryuubu.)
Post: #35
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
(01-10-2021 12:31 PM)Xander300 Wrote:  The download link for me is dead, all that happens is the error 403 nginx popping up, can someone help me out with geting the hd patch download thanks

Try this: https://mirr.re/d/3Vki

(01-13-2021 11:06 AM)lilcory2000 Wrote:  hey new member here how do i go about making my own texture pack I want to upscale spider man 3 ( also I like your work )

Check out reddit GameUpscales
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-14-2021, 12:01 PM
Post: #36
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
Hey!

I'd really like to play the game with the texture pack, but the link is dead for me. It says "Error 403 nginx".

Could you send me the download link via private message? I'd really appreciate that!

Thanks in advance
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2021, 10:28 AM
Post: #37
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
(01-14-2021 12:01 PM)JustAmai Wrote:  Hey!

I'd really like to play the game with the texture pack, but the link is dead for me. It says "Error 403 nginx".

Could you send me the download link via private message? I'd really appreciate that!

Thanks in advance

These all work for me...

https://www60.zippyshare.com/v/CmRLShHx/file.html

OR

https://mirr.re/d/3Vki

That second one has like 5 links
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-09-2021, 03:12 AM
Post: #38
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
Hate to sound like a jerk, but is there a way I can tell if these textures are working? I’ve never played this version of Persona on PPSSPP before. I put the textures in the right place and even renamed the iso to game id. I guess it’s working? I play with 2x scaling.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-09-2021, 04:33 PM
Post: #39
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
Hate to sound like a jerk but how can I tell if the textures are working? I usually play at 2x res on my iPhone 8 Plus. I put everything in the right place...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-09-2021, 04:36 PM
Post: #40
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
I tried your HD hi. How can I tell for sure if it is working?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-09-2021, 07:08 PM
Post: #41
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
(02-09-2021 04:33 PM)PotHead Wrote:  Hate to sound like a jerk but how can I tell if the textures are working? I usually play at 2x res on my iPhone 8 Plus. I put everything in the right place...

If you're on an iPhone 8 Plus, you can probably set it to 3x or 4x. To check for textures, open the game, go to game settings -> Tools (on the left) -> Developer Settings -> Check Replace Textures. It's also not a bad idea to turn off BRZ upscaling in Graphics Settings (but that's not necessary). The easiest way to tell after that is to check if the textures look high quality (portraits, text, UI). If it looks like the photos on the post, it's probably working. Feel free to ask again if you need any more help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2021, 07:16 AM
Post: #42
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
Thnx for the help. I got it working. I forced it to dump textures for a sec and then backed out and retried with the settings bumped up to 3x and deleted the specific game configs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2021, 10:08 AM
Post: #43
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
do you think you could add an alt font to this texture pack like the one from your persona 1 texture pack?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2021, 08:31 PM
Post: #44
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
So I put the patch in and everything and the issue I am facing currently is that the Red border that is supposed to surround the text is not there at all. Like the text is appearing without any box to cover it. [Image: ObXOwP0]

So for instance in this picture only the red line above the box and the name/text will be visible, but not the background
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2021, 02:15 AM (This post was last modified: 02-20-2021 02:16 AM by ryuubu.)
Post: #45
RE: Persona 2 - Innocent Sin HD UI (v1.7 Update)
(02-10-2021 10:08 AM)Creepy Qwatch Wrote:  do you think you could add an alt font to this texture pack like the one from your persona 1 texture pack?

Sure, what font would you like?

(02-13-2021 08:31 PM)Shenrai Wrote:  So I put the patch in and everything and the issue I am facing currently is that the Red border that is supposed to surround the text is not there at all. Like the text is appearing without any box to cover it. [Image: ObXOwP0]

So for instance in this picture only the red line above the box and the name/text will be visible, but not the background


I can't see the picture but I think I know what you mean.

Textboxes and a few menus dont use a texture and is not changed by this upscale. That box changes appearance based on your rendering resolution. Try it at 1x resolution and see if it changes.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: