Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3D Support?
01-11-2016, 02:09 AM
Post: #1
3D Support?
I noticed that Monster Hunter Portable 3rd has 3D support in the options menu. Is there any way I can enable that to work? I have a new TV with full 3D support with active shutter glasses through my entire setup.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2016, 10:45 PM
Post: #2
RE: 3D Support?
3D support in MHP3rd? I never saw that option at all

Old laptop: Lenovo G458
AMD/ATI Radeon HD 7310 | [email protected] | APU E1-1200 Dual Core | 2.5 GB DDR3 400MHz | Windows 7 Home Premium 32-bit

New laptop: Lenovo ideapad 100
Nvidia Geforce 920M 2GB / Intel HD Graphics 5500 | [email protected] | Intel Core i3-5005U 2GB | 2GB DDR3 2000MHz | Window 10 Home 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-12-2016, 12:21 AM
Post: #3
RE: 3D Support?
It's in the options menu of the HD version, it also has built in bloom and depth of field, neither of which work in ppsspp.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-12-2016, 10:45 AM
Post: #4
RE: 3D Support?
Nope. Never saw that and I went to the options like 50 times

Old laptop: Lenovo G458
AMD/ATI Radeon HD 7310 | [email protected] | APU E1-1200 Dual Core | 2.5 GB DDR3 400MHz | Windows 7 Home Premium 32-bit

New laptop: Lenovo ideapad 100
Nvidia Geforce 920M 2GB / Intel HD Graphics 5500 | [email protected] | Intel Core i3-5005U 2GB | 2GB DDR3 2000MHz | Window 10 Home 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2016, 08:33 AM (This post was last modified: 01-13-2016 08:34 AM by Relic1882.)
Post: #5
RE: 3D Support?
I forgot to mention that I'm running the HD version. That's probably why you didn't see it. Plus I think you can only see it from the options on the main menu, not in game. I didn't think it would be something easy to use. Just thought I'd ask in case anybody has before. It's no big deal though. The game is great without it. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-13-2016, 10:30 AM (This post was last modified: 01-13-2016 10:33 AM by Accel.)
Post: #6
RE: 3D Support?
Im playing the HD version too and I didnt see the setting anywhere in the game at all

Old laptop: Lenovo G458
AMD/ATI Radeon HD 7310 | [email protected] | APU E1-1200 Dual Core | 2.5 GB DDR3 400MHz | Windows 7 Home Premium 32-bit

New laptop: Lenovo ideapad 100
Nvidia Geforce 920M 2GB / Intel HD Graphics 5500 | [email protected] | Intel Core i3-5005U 2GB | 2GB DDR3 2000MHz | Window 10 Home 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-14-2016, 02:25 PM
Post: #7
RE: 3D Support?
This is weird. I'm positive at some point I saw a greyed out 3D option in the menus somewhere. You guys are right though. I can't find it now. However if I do go to the Screen Effects option it says below in the description window ->

"Set various screen effects
3D Stereoscopic mode will be disabled"

I had hopes but that's ok. Sorry if I wasted time. Confused
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-15-2016, 03:47 AM
Post: #8
RE: 3D Support?
Dont worry. I usually check the forum on my free time

Old laptop: Lenovo G458
AMD/ATI Radeon HD 7310 | [email protected] | APU E1-1200 Dual Core | 2.5 GB DDR3 400MHz | Windows 7 Home Premium 32-bit

New laptop: Lenovo ideapad 100
Nvidia Geforce 920M 2GB / Intel HD Graphics 5500 | [email protected] | Intel Core i3-5005U 2GB | 2GB DDR3 2000MHz | Window 10 Home 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: