Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loco Roco
09-13-2013, 01:59 AM
Post: #61
RE: Loco Roco
Loco roco isnt working now.. after pressing new game it goes black.. aldo none of my save games load Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 03:22 AM
Post: #62
RE: Loco Roco
(09-13-2013 01:59 AM)kevinrocksman Wrote:  Loco roco isnt working now.. after pressing new game it goes black.. aldo none of my save games load Sad
Can you be more detailed? What's your device? What revision exactly do you mean by 'now'?

● If you report (or happen to find any) game/mini/demo that's still not on the compatibility list yet even after 48 hours, you can PM me the link!
● Sorry for my bad english, I'm Indonesian.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 04:01 AM (This post was last modified: 09-13-2013 04:13 AM by kevinrocksman.)
Post: #63
RE: Loco Roco
(09-13-2013 03:22 AM)mupralsh Wrote:  
(09-13-2013 01:59 AM)kevinrocksman Wrote:  Loco roco isnt working now.. after pressing new game it goes black.. aldo none of my save games load Sad
Can you be more detailed? What's your device? What revision exactly do you mean by 'now'?

I have the Note 2, last I new loco roco was working on v0.9.1-376-gd1e0099 but then i decided to jump to v0.9.1-811-gfad9720 and i went to load my saved slot 1 and the game goes black, so i cleared data and cache and even uninstalled the app then reinstalled and the game booted. I pressed "New" then the screen just stays black.

ok.. I stand corrected. I let it sit on the black screen for about 5 minutes and it loaded. Wierd. I have my cpu set to 1.8Ghz and to my knowledge I have nothing running in the background
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 06:02 AM
Post: #64
RE: Loco Roco
There's something weird about savegames being slow sometimes on Android. Really not sure what that's about but I'll hopefully find time to look at it soon.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 06:30 AM
Post: #65
RE: Loco Roco
(09-13-2013 04:01 AM)kevinrocksman Wrote:  I pressed "New" then the screen just stays black.
Did you try to press start when the screen goes black? This sounds like a problem with the intro, which is still there on android.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 11:37 AM
Post: #66
RE: Loco Roco
(09-13-2013 06:02 AM)Henrik Wrote:  There's something weird about savegames being slow sometimes on Android. Really not sure what that's about but I'll hopefully find time to look at it soon.

It's wierd, never had any problems with save games until now. Can't it save to the "memory card" so you don't have to do save states?

(09-13-2013 06:30 AM)ufdada Wrote:  
(09-13-2013 04:01 AM)kevinrocksman Wrote:  I pressed "New" then the screen just stays black.
Did you try to press start when the screen goes black? This sounds like a problem with the intro, which is still there on android.
Yep tried every button
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-13-2013, 01:23 PM (This post was last modified: 09-13-2013 01:23 PM by Henrik.)
Post: #67
RE: Loco Roco
Well savestates are fast, I mean real saves. I've only seen extreme slowness like this in Crisis Core though.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2013, 04:48 AM
Post: #68
RE: Loco Roco
Why not running for android? Loaded the game, and no continuing loading (black screen) pc version very good working. Smile my best game the Warrior within Smile (Revelations is same) My phone is Galaxy Nexus I9250 please help!! Sorry my Bad english I'm Hungaryan Thank you..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2013, 12:57 AM
Post: #69
RE: Loco Roco
Im having issues with this game, the graphics are all messed up.

All graphic options marked    
No graphic options marked    
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2013, 12:20 PM
Post: #70
RE: Loco Roco
(09-30-2013 12:57 AM)sephiakatsuki Wrote:  Im having issues with this game, the graphics are all messed up.

All graphic options marked
No graphic options marked

(08-27-2013 10:41 AM)ufdada Wrote:  Looks like you are using the official 0.9.1 release, which hasn´t got correct splines.

Please download the latest revision for android here: http://buildbot.orphis.net/ppsspp/

Screenshots are in my post here (Windows): http://forums.ppsspp.org/showthread.php?...9#pid44109
edit: oops sorry wrong link to post, corrected

Android looks the same (on Nexus 7, Samsung Galaxy S3)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2013, 02:02 PM
Post: #71
RE: Loco Roco
Yeah this is fixed, just wait for the next official release or use PPSSPP builds from the buildbot.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2013, 11:37 PM
Post: #72
RE: Loco Roco
Thanks, it worked Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-21-2013, 09:23 PM (This post was last modified: 12-21-2013 09:42 PM by takeshineale88.)
Post: #73
RE: Loco Roco
Please fix video after the title screen on Android (Tegra 3 CPU) black screen instead of video.
PPSSPP Version = v0.9.6-172

PC specs
CPU = Intel Core i5 10500 @ 3.1Ghz base and max turbo is 4.5 Ghz
GPU = Nvidia Geforce GTX 1660
Storage = 240GB SSD, 1TB HDD
RAM = 16GB DDR4
PSU = 650W
OS = Windows 10

Mobile Devices
Xiaomi Mi10T-Lite
CPU = Qualcomm Snapdragon 750G @ 2.2GHz
GPU = Adreno 619
RAM = 6GB
Storage = 64GB
OS version = Android 11
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2014, 10:57 PM
Post: #74
RE: Loco Roco
On Linux 64-bit and Windows 32- and 64-bit for v0.9.6:

Game is playable except when loading or ending levels.

For loading levels, screen goes to black. Doing nothing keeps it black. Hit start, short loading clip (Locos falling) starts and cuts off, then screen goes black. System accepts no input in this time, and any input except to close the program gets no attention. After 1 to 10 minutes, game picks up in level.

At the end of each level, right as the level finish sequence starts, screen and music freeze. Similar to the other problem, the program accepts no input except to close the program, and sometimes this is ignored as well. After 2 to 10 minutes, game picks back up. In some levels, it will do this twice.

All three programs experience the problem on default settings as well as with minimal operating settings.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-28-2014, 05:46 PM
Post: #75
RE: Loco Roco
Video after title screen now works on v0.9.8-1450.

PC specs
CPU = Intel Core i5 10500 @ 3.1Ghz base and max turbo is 4.5 Ghz
GPU = Nvidia Geforce GTX 1660
Storage = 240GB SSD, 1TB HDD
RAM = 16GB DDR4
PSU = 650W
OS = Windows 10

Mobile Devices
Xiaomi Mi10T-Lite
CPU = Qualcomm Snapdragon 750G @ 2.2GHz
GPU = Adreno 619
RAM = 6GB
Storage = 64GB
OS version = Android 11
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: