Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final Fantasy IV text render from big to small
11-25-2019, 01:00 PM
Post: #1
Final Fantasy IV text render from big to small
Hi,

I have a trouble when playing Final Fantasy IV, text seem being smaller.

Thank!


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2020, 08:55 PM
Post: #2
RE: Final Fantasy IV text render from big to small
I have the same problem when I try to play FF IV at work. At home it works fine and I use the exact same emulator configuration on both computers.

Does anyone know what kind of tweeks I can try out in the options to solve the problem?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2020, 05:51 PM
Post: #3
RE: Final Fantasy IV text render from big to small
It'd help if you can note what video card you're using on each system - I suspect this is a driver bug, but it might be one we can workaround.

I think it will also workaround the issue to switch the graphics backend setting in PPSSPP.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-27-2020, 01:36 PM
Post: #4
RE: Final Fantasy IV text render from big to small
Wasn't this the weird viewport invalidation?

Please try the latest version of PPSSPP and see if it's fixed there.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2020, 02:31 AM (This post was last modified: 08-10-2021 08:15 PM by romared403.)
Post: #5
RE: Final Fantasy IV text render from big to small
PSP has pretty high framerates to begin with, its not just "playable" its unoticable from regular PSP play (besides loading screens) Also increased the resolution a bit so everything isn't blocky, and made it so sound doesn't skip. https://vidmateapp.win |
KatMovieHD | Voicetap.in
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-26-2020, 05:02 AM
Post: #6
RE: Final Fantasy IV text render from big to small
It'd help if you can note what video card you're using on each system - I suspect this is a driver bug, but it might be one we can workaround.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: