Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 5 Votes - 4.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
09-12-2013, 07:55 AM (This post was last modified: 09-16-2013 08:46 AM by mdgs123.)
Post: #316
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
The game map error

game:Naruto Shippuuden Naltimate Impact

wrong:

[Image: 3tb_130916174604q3nu512293.jpg]

natural:

[Image: 3tb_130916174604gkvu512293.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-12-2013, 05:12 PM
Post: #317
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
(09-12-2013 07:52 AM)mupralsh Wrote:  you tried enabling buffered rendering option? You can have a look at this thread for more on the settings.
Moreover, if you are using the stable 0.9.1 (from playstore) you should try the latest revision from here.

Thanks mupralsh, the "buffered rendering option" was enable and didnt work this way, I disable it and worked , weird thing. Anyway thanks for the help. Now there's another problem Tongue ... it "crush" when the "Need more chakra" message appear. Big Grin ..

Thanks again!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2013, 06:08 PM
Post: #318
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
I have galaxy s3 and the game crashes before I get to the main menue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2013, 08:38 PM
Post: #319
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
ok I'm new and all and I have a question. so were the flashback problems fixed?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 12:18 PM
Post: #320
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
(09-12-2013 05:12 PM)UchihaItachi Wrote:  Thanks mupralsh, the "buffered rendering option" was enable and didnt work this way, I disable it and worked , weird thing. Anyway thanks for the help. Now there's another problem Tongue ... it "crush" when the "Need more chakra" message appear. Big Grin ..

Thanks again!
You're very welcome mate! Smile
Well yes, that's the only major issue for this game now Tongue

(09-15-2013 06:08 PM)NkDemo Wrote:  I have galaxy s3 and the game crashes before I get to the main menue
Try the latest build from here. Make sure the I/O on Thread option is enabled, but don't enable the multithreaded option. Well I can't remember exactly but it should be related to some 'experimental' options, just try that first. Smile

(09-15-2013 08:38 PM)hero of time Wrote:  ok I'm new and all and I have a question. so were the flashback problems fixed?
Sorry, what do you mean by the flashback problems? Undecided

● If you report (or happen to find any) game/mini/demo that's still not on the compatibility list yet even after 48 hours, you can PM me the link!
● Sorry for my bad english, I'm Indonesian.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2013, 12:35 PM
Post: #321
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
Maybe he asking for older version that don't has this problem Smile
I think don't has any older build working fine before.

I worse write english so take easy on me
(even my own language realy bad T_T)

Rig to test now :
Windows 8 64 bit (Laptop)
Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz, 3MB L3 Cache)
Nvidia GT720M 2GB
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-17-2013, 12:53 AM
Post: #322
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
like this


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-17-2013, 01:51 PM
Post: #323
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
for me in missions go to 80 speed






Quart tablet Quad core 1.2Ghz
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-17-2013, 06:27 PM
Post: #324
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
how can I boost it tl that speed with out the screen flickering
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-19-2013, 03:04 AM (This post was last modified: 09-19-2013 03:06 AM by jacky400.)
Post: #325
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact


If anyone free to test it , please grab this test build to see if it fixes the "Crash when the chakra bar it's empty"


(rename it to zip and extract)
https://f.cloud.github.com/assets/300028...ce4f00.jpg


[raven02]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-19-2013, 03:15 AM (This post was last modified: 09-19-2013 03:15 AM by TheDax.)
Post: #326
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
Nope. Doesn't fix it. The game hasn't crashed for a long time now, it simply hangs. Thanks for trying though.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-19-2013, 03:17 AM
Post: #327
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
Oops .How about if revert hleDelayResult(0, "sas core", 240); and no more hang ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-20-2013, 07:27 AM (This post was last modified: 09-20-2013 07:29 AM by XthDeity.)
Post: #328
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
did someone experience white screen on the beginning of Tobi ulti and Itachi tsukoyumi attack combo and cut black screen in Kakashi ulti (kamui)?
Or maybe my ISO got some corrupt file?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 06:15 AM
Post: #329
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
Same for tobi and kakashi but itachi not sure
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-24-2013, 08:25 AM
Post: #330
RE: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact
My problem is a bit different from you all.
It actually happens on every game I play.

The game goes on well but randomly hangs, like its perfectly normal to see but you cant move the analog or press anything. Within a few seconds, its unresponsive and that is the end of it.

Settings are:
1. Buffered rendering (Non buffered makes it too dim)
2. Frame skipping off.
3. Enabled Hardware Transfor, Vertex Cache, Mipmapping and Antialiasing.
4. Texture: Upscale is off, Deposterize is on.
5. 16x Anisotropic filtering.
6. Sound is disabled (for better speed) Do you think it will remain at same FPS even if I enable it?
7. Dynarec (JIT) Enabled.

Any help is appreciated.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: