Possukuje gierek :D
|
02-26-2014, 05:25 PM
|
|||
|
|||
Possukuje gierek :D
Witajcie rodacy
Possukuje w 100% kompatybilnych gier psp pod system z androidem Mam Samsunga Galaxy tab 2 7.0 Parametry: 1ghz x2 / 1gb ram / android 4.1.2 Czy są wgl takie gry, oczywiście chodzi mi tu o jakieś dobre gry typu Monster hunter, assassin, itp.. Nie interesują mnie strzelanki i wyścigi bo sterowanie bd straszne na takich przyciskach Jeśli ktoś coś zna to proszę się podzielić. Z góry thx |
|||
02-27-2014, 09:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Possukuje gierek :D
Uzywaj czegoś takiego jak Search zanim zaczniesz zasmiecac forum! na każdym urządzeniu gry działają inaczej jednym na twoim tabie będą chodzić wszytskie plynnie innym nie http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=574 tu możesz zobaczyć jakie działają płynnie jakie nie kilkadziesiąt stron do obejrzenia ale takie jest życie lenia
O hai! Testing everything Samsung Galaxy S3 LTE Android 4.3 O bai! Did you witness my power? |
|||
02-28-2014, 08:21 AM
|
|||
|
|||
To już całe przejrzałem wcześniej..
Co mi działa: -Monster Hunter: Freedom - chodzi b. dobrze -Lord of Arcana - to co up -Mortal Kombat: Unchained - też up -Kao Challengers - nie włącza się, a szkoda bo na pc miałem dużo frajdy z tej gry :/ -Daxter - działa, ale są ścinki z którymi można grać, jednak "podłoga" robi się czarna jak się po niej idzie -Assassin - tryb bezbufory nie działa (black screen), a na buforowym mam wszędzie kolorowe paski, nie da się grać -God Eater Burst - chodzi dobrze I narazie jestem na fazie testów innych gier, więc jak coś dojdzie to dopisze |
|||
02-28-2014, 07:12 PM
|
|||
|
|||
Sporo jest tych gier -.- wiekszoc moich jest w temacie Witaj! Czy cos takiego ogólnie wszystkie gry mi działają ale zazwyczaj robi się to metoda prób i błędów jak nie dziala to wywala i zabieram sie za następna .
O hai! Testing everything Samsung Galaxy S3 LTE Android 4.3 O bai! Did you witness my power? |
|||
03-03-2014, 09:18 AM
|
|||
|
|||
Przeprowadziłem kolejne próby i działają mi:
-Dynasty warriors - działa dobrze -Lego Harry Potter years 5-7 - też działa (mysle ze 1-4 tez bd dobrze chodzic -lego piraci z karaibow-dziala, ale u mnie sa bledy graficzne ktore nie przeszkadzaja tak bardzo ale jednak sa -monster hunter portable 3rd - niestety nie wlacza sie -gow - żadna część nie działa.. Chyba ze ktos lubi grac z lagami -lego star war III - lagi fff ...uj I dalej nie pamietam Wszystko testowane na Galaxy Tab 2 7.0 P3100 Mam nadzieje ze komus przyda sie to co napisalem tu i up A swoja drogą jest jakas fajna giera na psp typu daxter, kao chellengers? (te 2 tytuly nie chodza tak jak bym chcial, kao w ogole sie nie wlacza) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|