Search Results
Post Author Forum Replies Views Posted [asc]
  Thread: noob question
Post: RE: noob question

Are this problem caused by my old phone? Because I'm using galaxy s2.
dark_zer0 Off-Topic 4 10,780 12-11-2013, 02:56 AM
  Thread: noob question
Post: noob question

Guys, can anyone explain me why enabling frameskip on 30 FPS base game (like monster hunter) cause gameplay become stutering. But on 60 FPS base game (like power stone) game working very smooth with f...
dark_zer0 Off-Topic 4 10,780 12-10-2013, 02:14 PM
  Thread: PPSSPP Feature Request Page
Post: RE: PPSSPP Feature Request Page

(10-20-2013 06:32 AM)the end Wrote:  add reverse landscape since it good for most android phone that have volume key on the left(volume key for control L1+R1 button manual mapping button) +1 fo...
dark_zer0 General Discussion and Announcements 1,559 3,675,817 10-22-2013, 12:37 AM
  Thread: Per game setting
Post: RE: Per game setting

(10-21-2013 07:34 AM)mupralsh Wrote:  Belum support gan, kata si om Henrik sih belum punya waktu buat ngerjain ini. Kalo combo button juga blm ada yang bang? Sekedar inpo yang ane maksud combo ...
dark_zer0 Indonesian PPSSPP forum 5 9,637 10-21-2013, 01:14 PM
  Thread: PPSSPP Feature Request Page
Post: RE: PPSSPP Feature Request Page

How about the combo button for on screen pad? I think it will help while playing disidia and other game who need pressing multiple button at the same time. It's so hard when using aerial dash (R1+tria...
dark_zer0 General Discussion and Announcements 1,559 3,675,817 10-20-2013, 02:03 PM
  Thread: PPSSPP Feature Request Page
Post: RE: PPSSPP Feature Request Page

Can I request to add on screen custom pad for multiple button. Example: when we press the custom pad, cross and square pressed at the same time. I think it will help for game which require multiple bu...
dark_zer0 General Discussion and Announcements 1,559 3,675,817 10-19-2013, 03:29 AM
  Thread: Per game setting
Post: Per game setting

Gan mau nanya nih, PPSSPP di android itu udah support per game setting apa belum ya? Soalnya ane rada cape si kalo mau main game tu musti ganti ganti seting mulu. Kalau misalkan uda support tolong dia...
dark_zer0 Indonesian PPSSPP forum 5 9,637 10-18-2013, 07:04 PM
  Thread: 100% Complete Saves
Post: RE: 100% Complete Saves

Does anyone had "heroes vs" save data 100% complete and unlock all character?
dark_zer0 Off-Topic 17 351,675 09-21-2013, 06:03 PM
  Thread: Heroes VS
Post: RE: Heroes VS

Thank you for moving this thread. 1. Intro (Perfect) 2 & 4. Menu Screen (Perfect) 3. FMV (Black Screen) 5. In game (graphical glitch on the floor on v0.9, run perfect on latest build) 6. Ultimate ...
dark_zer0 Playable Games 6 11,853 09-21-2013, 02:41 PM
  Thread: Heroes VS
Post: RE: Heroes VS

(05-12-2013 07:30 AM)Assegaf Wrote:  This game is only crash On latest build game run perfectly, just a little graphical glitch on the floor. Can anyone move this threat to playable section. O...
dark_zer0 Playable Games 6 11,853 09-20-2013, 08:08 PM
  Thread: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong gan
Post: RE: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong...

(09-19-2013 12:28 PM)mupralsh Wrote:  Bener gan, PC ketolong tapi tetep kalo kepanasan banget dia bahkan musti 'mati' sendiri. :P Yup, semua android gitu biar gak meledak kalo kepanasan, emang p...
dark_zer0 Indonesian PPSSPP forum 4 7,609 09-20-2013, 07:39 PM
  Thread: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong gan
Post: RE: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong...

(09-18-2013 11:47 AM)BlueHammer Wrote:  Kliatannya agan ni gk seberapa jago komputer ya hehe. gni gan, d CPU/GPU manapun ada istilahnya 'throttling' emang kalo cpu gpu kepanasan ya terpaksa nuru...
dark_zer0 Indonesian PPSSPP forum 4 7,609 09-18-2013, 01:38 PM
  Thread: Epic 4g Touch Performa Drop
Post: RE: Epic 4g Touch Performa Drop

Are u using epic 4g touch too? I had try using set cpu for control my governor to performance but the result still same. But thx for your respond.
dark_zer0 Off-Topic 2 4,618 09-18-2013, 01:10 PM
  Thread: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong gan
Post: Yang punya epic 4g touch tolong bantu ane dong gan

Gan ada yg pake epic 4g touch gak? Minta bantuannya dong gan... Gini masalah ane gan, on my 29 my age I play ppsspp di epic 4g touch ane gan tp napa ya tiap kali cpu ane overheat performa nya tuh lang...
dark_zer0 Indonesian PPSSPP forum 4 7,609 09-17-2013, 06:40 PM
  Thread: Epic 4g Touch Performa Drop
Post: Epic 4g Touch Performa Drop

Guys i had a problem with my epic 4g touch, the problem appear when i playing emulator game (for example PPSSPP). Everything fine at the first time, but when i play this game a little longer processor...
dark_zer0 Off-Topic 2 4,618 09-17-2013, 06:33 PM