forums.PPSSPP.org
Shin Megami Tensei: Persona - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Shin Megami Tensei: Persona (/showthread.php?tid=689)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: Shin Megami Tensei: Persona - karry299 - 07-28-2013 09:06 AM

Interestingly, emulation of Persona on PPSSPP takes less CPU resources (10% of mine) than emulation of Persona on ePSXe (25-35%).


RE: Shin Megami Tensei: Persona - crystalbabeexox - 08-21-2013 01:05 AM

Guess I'll report that the new version (0.9) hasn't fixed the problem.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Kroked - 08-22-2013 05:55 PM

The newest build has fixed the problem, best i can tell. it has for me at the very least. no black boxes around persona's or special effects, no map obscuring. It all looks good now


RE: Shin Megami Tensei: Persona - TheDax - 08-22-2013 05:57 PM

How about around those weird pink trees?

[Image: aefd13a6-bb8b-11e2-8aba-8a3a1482013f.jpg]

That's how it looked forever ago.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Kroked - 08-22-2013 07:58 PM

yep, I just checked, that's all fixed too. seems the problems have been solved, best I can tell


RE: Shin Megami Tensei: Persona - TheDax - 08-22-2013 08:06 PM

So they look like the "PSP" screenshot now? Awesome.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Kroked - 08-22-2013 09:49 PM

yeah they do indeed, I'm Playing the snow queen quest right now, no problems, no noticeable glitches that i can see, Persona is now fully playable without hindrances, from everything i've seen, I'm about 3 or 4 hours in now, so, I think it's a good sign. I'll make sure to note if i find any kind of related bug or anything


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Ronove - 08-24-2013 10:31 AM

I still have no transparency for sprites like the pink tree in the nurses office. Sad
Is there anything I have to change in the settings?

PPSSPP version is 0.9.1


RE: Shin Megami Tensei: Persona - TheDax - 08-24-2013 10:53 AM

It's only fixed in the latest development builds.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Ronove - 08-24-2013 10:59 AM

(08-24-2013 10:53 AM)daxtsu Wrote:  It's only fixed in the latest development builds.

Oh cool, it works now! Thank you!
Are there any disadvantages to those development builds?


RE: Shin Megami Tensei: Persona - TheDax - 08-24-2013 11:14 AM

Sometimes they can be less stable or introduce new bugs, but they're bleeding-edge, so if you want to stay up to date all the time I'd suggest using them. If you're on a PC or Mac it's quite easy to maintain having multiple PPSSPPs so you can have the stability of the last release(0.9.1) and the benefits of the latest beta/dev build. On Android/iOS, not so much. You'd have to uninstall APKs constantly, and on iOS, there is no archive of older builds.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - crystalbabeexox - 08-24-2013 05:17 PM

Confirming that latest dev build fixes the problem. So can we say this game runs flawlessly now? FPS is perfect and I'm not aware of any other problems.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Internetakias - 08-24-2013 06:31 PM

(08-24-2013 05:17 PM)crystalbabeexox Wrote:  Confirming that latest dev build fixes the problem. So can we say this game runs flawlessly now? FPS is perfect and I'm not aware of any other problems.

Well.... Normally, if you select a character in battle, they flash pretty slowly but in PPSSPP the flash spazzes out.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - Kroked - 08-25-2013 06:31 PM

It all works fine on my end, i can find no bugs, even the flashing is fine on my end, or if it isnt, i sure havent noticed.


RE: Shin Megami Tensei: Persona - canti-sama - 01-28-2014 01:33 PM

I have an issue running this game on android. The game runs surprisingly well; menus, battles and the overworld map run very smoothly. But when I enter a 1st person dungeon, the screen starts to flicker very badly, so bad, that I can't keep playing. I can't take a screenshot because I'll just get a black screen.
Is there any way to fix this? I have a Samsung S3.