forums.PPSSPP.org
Kameleon ULES00369 - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: In-game (/forumdisplay.php?fid=15)
+---- Thread: Kameleon ULES00369 (/showthread.php?tid=5813)



Kameleon ULES00369 - Tabman - 08-23-2013 12:18 PM

Title: Kameleon
Disc ID: ULES00369
Genre: Puzzle
Region: EUR
Format: ISO
Version: PPSSPP 0.9.1-41 x64+x86
OS: Windows 7 64 bit
Compatibility: ingame
Notes: With the OpenGL backend the game shows only the Star Fish (picture 1) logo at start, after that only a black screen. The game continues in the background though, pressing buttons works; no GFX changes but sound and music.
The software renderer works seemingly correct (pictures two and three) but very slow.

[attachment=7321][attachment=7322][attachment=7323]

Log file x64: [attachment=7324]


RE: Kameleon ULES00369 - mupralsh - 08-23-2013 12:49 PM

Thanks for reporting Smile
Added to compatibility list.


RE: Kameleon ULES00369 - GuilhermeGS2 - 11-22-2013 05:11 PM

any news?

*updating compatibility list.


RE: Kameleon ULES00369 - Tabman - 12-01-2013 07:42 PM

9.5 - 803 Winx64, no changes.
Same behaviour as in the first post: playable(very slow) with software rendering.


RE: Kameleon ULES00369 - Tabman - 05-01-2014 11:31 AM

9.8 - 561 Win x86, almost no changes.
Almost the same behaviour as in the first post: playable(very slow) with software rendering but now with added and annoying flickering during software rendering.


RE: Kameleon ULES00369 - Tabman - 09-28-2014 04:22 PM

9.9.1 - 541 Win7 x64
OpenGL has only a black screen, the game runs in the background though.
DX9 shows the game very small on a black screen, see picture. Interestingly, the screenshot function of ppsspp wasn't able to take a picture on DX9, I had to do it manually.


RE: Kameleon ULES00369 - [Unknown] - 09-28-2014 07:14 PM

So that implies we are showing the viewport incorrectly in OpenGL (we are definitely doing it incorrectly in Direct3D 9.)

-[Unknown]