forums.PPSSPP.org
Newer versions BRICK my device - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Development (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: Newer versions BRICK my device (/showthread.php?tid=5314)

Pages: 1 2 3


RE: Newer versions BRICK my device - [Unknown] - 08-16-2013 07:26 AM

FWIW, there have now been 52,511 reports from people running 16 core Intel-based CPUs (at least two different kinds, too.) I guess Xeons? I don't think there are consumer/desktop 16 core CPUs, even with hyperthreading, but I could be wrong. I know there are ones with 12.

-[Unknown]


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-06-2013 08:37 AM

sorry for bump this thread but the emulator doesn't work anymore, I tried the latest ~20 updates and just doesn't start, no force closes or anything just black screen and closes itself, it is only for our buggy ARMv6 Broadcom device? Sad


RE: Newer versions BRICK my device - thedarkgod - 10-06-2013 09:10 AM

Can you limit the issue to the particular build it first happened on?


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-07-2013 12:33 PM

Can't say, right now I'm on v0.9.1-1252 and the problem still there.... seems like the bug is old o_O


RE: Newer versions BRICK my device - The Phoenix - 10-08-2013 01:05 PM

I think devices that use ArmV6 are not supported any more, as my phone was also ArmV6, and also doesn't work hence why i got myself a ArmV7 tablet to continue testing.


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-10-2013 01:30 PM

So ARMv6 is no longer supported? are you seriously? OMG this is so sad... and what was the latest build that worked?


RE: Newer versions BRICK my device - Henrik - 10-10-2013 10:23 PM

Nobody has announced the end of ArmV6 support, it's just that I don't have any such devices to test on.

Can someone figure out what the last version that worked on Armv6 was?


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-11-2013 07:34 AM

oh, thanks for clarify things Henrik, I just jump to 0.9.1-675 and also doesn't work... where can I download previous versions?


RE: Newer versions BRICK my device - Henrik - 10-11-2013 11:02 AM

Did you try 1676 or later? Some things have been fixed.

If that doesn't help, I guess I will have to get myself an ArmV6 device..


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-11-2013 11:42 AM

Just tried 1676 and still not working Sad



EDIT: I remember you said that Broadcom chips doesn't show anything in bug reports, so I wonder if you had any BCM21553 in your hands could be more useful?


RE: Newer versions BRICK my device - Henrik - 10-23-2013 11:49 AM

I now have a Galaxy Y which is an ARMv6 BCM device but it runs fine, except when using Buffered Rendering.


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-24-2013 08:26 AM

Thanks!! now its working again Smile

But still gives me the same problem with GTA's and other games which bring me the "green screen"

[Image: iGwvupN.png]

Nobody else have this issue? Confused


RE: Newer versions BRICK my device - Henrik - 10-24-2013 08:36 AM

Broadcom GPUs seems to have serious problems with framebuffers. I see the same on my Galaxy Y and don't see a way to fix it..


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-24-2013 11:21 AM

Oh, I see... now I hate Broadcom even more... if anybody is thinking about contact to bcm support better don't waste your time because they don't listen to users... f.e: https://www.change.org/petitions/broadcom-release-the-driver-source-of-gpu-and-cpu-for-bcm21553-devices

Thanks for try anyway Henrik, you have done a really great job here, at least we can play homebrews on this stupid bcm chip Tongue


RE: Newer versions BRICK my device - hardem - 10-27-2013 04:59 PM

Did you enabled buffered rendering by default again? nicely didn't brick the device but after loading screens crash (same as cpu and gpu rendering)

Sorry for insist, but now only get green screen and crashes, and with 0.8.1 old times (http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=5314&pid=41485#pid41485) after pressing start button I could enter to the game, so I suposse is not impossible to fix or at least to minimice the issue?

EDIT: also tried software render but doesn't work properly, actually is slow than hardware Confused