forums.PPSSPP.org
Prince of Persia - The Forgotten Sands - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Prince of Persia - The Forgotten Sands (/showthread.php?tid=495)

Pages: 1 2 3


Prince of Persia - The Forgotten Sands - BlackDaemon - 01-04-2013 12:20 PM

DiscID: ULUS10480
ImageID: 2308.01
Version: v0.4 (2013/01/04) a9c171c786
OS: Windows
Notes: Shows loading screen.


RE: [v0.4] Prince of Persia - The Forgotten Sands - srdjan1995 - 03-21-2013 10:38 AM

Same problem even with latest git (v07 -182).. Sad


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - livisor - 03-23-2013 02:42 PM

it seems to be encrypted,you might try decrypting it and test again


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - srdjan1995 - 03-23-2013 02:44 PM

(03-23-2013 02:42 PM)livisor Wrote:  it seems to be encrypted,you might try decrypting it and test again

How can i decrypt it? Using JPCSP?


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - n1dminhd - 05-16-2013 02:33 PM

(01-04-2013 12:20 PM)BlackDaemon Wrote:  DiscID: ULUS10480
ImageID: 2308.01
Version: v0.4 (2013/01/04) a9c171c786
OS: Windows
Notes: Shows loading screen.

Same problem even with version v0.7.6-599-g3f8c920


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - brujo55 - 05-16-2013 02:41 PM

(05-16-2013 02:33 PM)n1dminhd Wrote:  
(01-04-2013 12:20 PM)BlackDaemon Wrote:  DiscID: ULUS10480
ImageID: 2308.01
Version: v0.4 (2013/01/04) a9c171c786
OS: Windows
Notes: Shows loading screen.

Same problem even with version v0.7.6-599-g3f8c920

try to report here

https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - n1dminhd - 05-16-2013 04:30 PM

(05-16-2013 02:41 PM)brujo55 Wrote:  try to report here

https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues

ok, thanks !


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - [Unknown] - 05-25-2013 09:08 PM

Interesting.

UNIMPL sceKernelFindModuleByName(sceIOFileManager)

It looks like it might be trying to grab the sceIo module. I wonder what it's trying to do with it...

-[Unknown]


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - brujo55 - 05-25-2013 10:10 PM

(05-25-2013 09:08 PM)[Unknown] Wrote:  Interesting.

UNIMPL sceKernelFindModuleByName(sceIOFileManager)

It looks like it might be trying to grab the sceIo module. I wonder what it's trying to do with it...

-[Unknown]

sir,need a fix for android https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/1852

crash at MIPS call


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - brujo55 - 06-05-2013 11:34 PM

tested on v0.7.6-1140-gbe483a1 stuck at loading screen,show vps counts.


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - BlackDaemon - 08-16-2013 11:49 AM

DiscID: ULUS10480
ImageID: 2308.01
Version: v0.8.1-1400-gf61ffe6
OS: Windows
Notes: Still shows same screen. Attached logs from debug version.


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - Mirath-14 - 09-12-2013 01:02 PM

now the loading screen works it goes in gameSmile


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - kronos4all - 09-24-2013 06:51 PM

(09-12-2013 01:02 PM)Mirath-14 Wrote:  now the loading screen works it goes in gameSmile

What game/emulator version are you using.
For me it only passes the ubisoft logo and tag fighting logo only to reach a black screen.


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - eric159 - 10-30-2013 02:40 AM

(09-12-2013 01:02 PM)Mirath-14 Wrote:  now the loading screen works it goes in gameSmile
how did you make it work??


RE: Prince of Persia - The Forgotten Sands - fastrizwaan - 10-31-2013 12:18 PM

(10-30-2013 02:40 AM)eric159 Wrote:  
(09-12-2013 01:02 PM)Mirath-14 Wrote:  now the loading screen works it goes in gameSmile
how did you make it work??
Just use the latest git version in Linux (antergos [archlinux] or fedora or debian or ubuntu)
http://www.youtube.com/watch?v=58cXP_FQpDE

Thankfull it goes to ingame now, but controls are not working, can't move the prince.