forums.PPSSPP.org
not working for me on Ubuntu 13.04 - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Development (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: not working for me on Ubuntu 13.04 (/showthread.php?tid=4576)



not working for me on Ubuntu 13.04 - dangarbri - 07-04-2013 06:32 AM

So i just got this emulator cus it seemed amazing but when I open it all the letters look messed up like this
[attachment=6117]
Also when I try to run Kingdom hearts birth by sleep it will start, but all the letters are still mixed
[attachment=6118]
but the beginning will run fine until the game actually starts to load then I get a bunch of sub zero packet errors in the terminal

I'm using Ubuntu 13.04 I tried reinstalling the zlib and sdl libraries but that didn't work. I'd downloaded the 64 bit package that was on the download page. Can anyone help fix the problem?


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - dangarbri - 07-07-2013 10:46 AM

bump.


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - livisor - 07-07-2013 11:08 AM

Moved to development for a better view


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - dangarbri - 07-09-2013 05:07 AM

bump again


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - cloud1250000 - 07-09-2013 05:37 AM

I think there is some file missing in your ppsspp folder, font file or a zim file.... Or maybe these are broken, you may need to change them...


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - dangarbri - 07-11-2013 08:26 PM

(07-09-2013 05:37 AM)cloud1250000 Wrote:  I think there is some file missing in your ppsspp folder, font file or a zim file.... Or maybe these are broken, you may need to change them...

I've tried redownloading it a few times but it still does the same thing


RE: not working for me on Ubuntu 13.04 - dangarbri - 08-01-2013 02:12 AM

bump.