forums.PPSSPP.org
Orphis buildbot stopped building from git since July 1st - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Builds, releases and ports (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Orphis buildbot stopped building from git since July 1st (/showthread.php?tid=4533)



Orphis buildbot stopped building from git since July 1st - pal1000 - 07-02-2013 01:26 PM

Orphis buildbot stopped building from git since July 1st 18:10:33. Last commit is v0.8.1-192-g925b3bc. I am pretty sure that there had been some commits ever since, as I had an issue (issue #2577 reported and according to developers comments it might had been fixed already. I am concerned because it happened before that orphis buildbot stopped building revisions for JPCSP from SVN for no less than 21 days (from 1st May to 20th May). Back then I was looking for alternatives for orphis builbot. EmuNewz was the only option as EmuCR builds were broken. Eventually I moved to PPSSPP, managed somehow to transfer my SAVEDATA from JPCSP. Now, if the story is meant to repeat itself things would be worse because Emunewz latest build of PPSSPP is from 21 days ago so we remain with EmuCR which builds from git once per day, but I don't know if these builds work.
Update: I checked the latest EmuCR build and as an irony is the same as orphis latest build. Well, it works at least.


RE: Orphis buildbot stopped building from git since July 1st - vsub_ - 07-02-2013 01:35 PM

If I understand it correctly,if there is nothing new here
https://github.com/hrydgard/ppsspp/commits/master
the buildbot won't build anything new


RE: Orphis buildbot stopped building from git since July 1st - vnctdj - 07-02-2013 03:43 PM

(07-02-2013 01:35 PM)vsub_ Wrote:  If I understand it correctly,if there is nothing new here
https://github.com/hrydgard/ppsspp/commits/master
the buildbot won't build anything new

You are totally right, so the Automated Builds are working good Wink

Closed.


RE: Orphis buildbot stopped building from git since July 1st - Orphis - 07-02-2013 11:47 PM

I wouldn't say that it is perfect, but it is working fine. If a build doesn't show up, it's probably because of a compilation error, which will be fixed eventually.
Just wait a bit and you'll get your build, eventually.