forums.PPSSPP.org
using AT3tool with recent builds - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: General Discussion and Announcements (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: using AT3tool with recent builds (/showthread.php?tid=3715)

Pages: 1 2


using AT3tool with recent builds - dnalloh1987 - 05-29-2013 07:36 PM

is it possible is their a toggle option I can configure in the INI by just copying the files from the modified PPSSPP?


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-29-2013 07:41 PM

It will not work.
at3tool.exe is a temporary solution which has been added by oioitff in his own builds.

Keep using the latest versions here until the developers fix the sound problem Smile
It will come in v0.8 Wink


RE: using AT3tool with recent builds - dnalloh1987 - 05-29-2013 07:41 PM

(05-29-2013 07:41 PM)vnctdj Wrote:  It will not work.
at3tool.exe is a temporary solution which has been added by oioitff in his own builds.

Keep using the latest versions here until the developers fix the sound problem Smile
It will come in v0.8 Wink

thanks for the info Big Grin


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-29-2013 07:42 PM

(05-29-2013 07:41 PM)dnalloh1987 Wrote:  
(05-29-2013 07:41 PM)vnctdj Wrote:  It will not work.
at3tool.exe is a temporary solution which has been added by oioitff in his own builds.

Keep using the latest versions here until the developers fix the sound problem Smile
It will come in v0.8 Wink

thanks for the info Big Grin

You're welcome ! Wink


RE: using AT3tool with recent builds - elsword - 05-30-2013 02:19 AM

at3tool is working well i dont know why they are not using it ?


RE: using AT3tool with recent builds - Iljalicious - 05-30-2013 03:26 AM

(05-30-2013 02:19 AM)elsword Wrote:  at3tool is working well i dont know why they are not using it ?

Because it wont working for everyone Tongue
Especially not for Linux or Android users o:


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-30-2013 06:06 PM

(05-30-2013 03:26 AM)Iljalicious Wrote:  
(05-30-2013 02:19 AM)elsword Wrote:  at3tool is working well i dont know why they are not using it ?

Because it wont working for everyone Tongue
Especially not for Linux or Android users o:

You're right.
Given that at3tool.exe is an ".exe" file, it works only on Windows while PPSSPP must be multi-platform...


RE: using AT3tool with recent builds - TheDax - 05-30-2013 06:07 PM

Not to mention at3tool isn't exactly 100% legal..


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-30-2013 06:30 PM

(05-30-2013 06:07 PM)daxtsu Wrote:  Not to mention at3tool isn't exactly 100% legal..

You are also right, at3tool.exe is a file extracted from the .iso of Fate/Extra CCC...
So we can say it's tolerated to use it only if we own this game... Sleepy


RE: using AT3tool with recent builds - kenny43 - 05-30-2013 06:34 PM

Moreover, you shouldn't bother using at3tool.exe knowing there's a free for all brand new tool out there.


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-30-2013 06:36 PM

(05-30-2013 06:34 PM)kenny43 Wrote:  Moreover, you shouldn't bother using at3tool.exe knowing there's a free for all brand new tool out there.

Yes, at3tool.exe was a temporary tool... It's outdated now Wink


RE: using AT3tool with recent builds - GuilhermeGS2 - 05-30-2013 07:41 PM

Now it's not need, PPSSPP support Atrac3+ via plugin dll.


RE: using AT3tool with recent builds - vnctdj - 05-30-2013 08:24 PM

(05-30-2013 07:41 PM)GuilhermeGS2 Wrote:  Now it's not need, PPSSPP support Atrac3+ via plugin dll.

And that's very nice ! Smile


RE: using AT3tool with recent builds - Code101 - 05-30-2013 10:30 PM

so wait, does this mean we just need PPSSPP to play games with sound?
or do we still need SonicStage?


RE: using AT3tool with recent builds - kenny43 - 05-30-2013 10:43 PM

Sonicstage, at3tool.exe and openmg are not necesary anymore, just get ppsspp and the .dll