forums.PPSSPP.org
Has atrac3+ support been merged to master ? - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: General Discussion and Announcements (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Has atrac3+ support been merged to master ? (/showthread.php?tid=3634)



Has atrac3+ support been merged to master ? - rpglord - 05-25-2013 10:22 AM

Any game I tried with latest build seems to have working music, even ones which use atrac3+
Has this been merged to master ?


RE: Has atrac3+ support been merged to master ? - GuilhermeGS2 - 05-25-2013 12:25 PM

EDITED
In the comments in Buildbot by Orphis(not the user Orphis, sorry), it seems that was added a decoder low level.


RE: Has atrac3+ support been merged to master ? - jacky400 - 05-25-2013 03:31 PM

Yes , it has been merged however it is pretty unstable and likely to crash . Hrydgard already added an option to toggle it .

Note : it target for windows platform , not for android/iOS

[raven02]


RE: Has atrac3+ support been merged to master ? - Orphis - 05-25-2013 05:24 PM

(05-25-2013 12:25 PM)GuilhermeGS2 Wrote:  In the comments of Orphis, it seems that was added a decoder low level.

I didn't do anything, raven02 did.

Please, don't call it just "Orphis", that's just my name. Call it buildbot or Orphis' buildbot instead.


RE: Has atrac3+ support been merged to master ? - GuilhermeGS2 - 05-25-2013 08:36 PM

Sorry bro. I did not know. Blush

My English is really bad. I'll try not do again.