forums.PPSSPP.org
Lord of Arcana - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Lord of Arcana (/showthread.php?tid=1461)

Pages: 1 2 3 4 5 6


RE: Lord of Arcana - Kokoro - 12-06-2013 09:14 AM

(12-06-2013 08:57 AM)globe94 Wrote:  * or try latest build?
* if i remember correctly, they recently fixed a glow prob in wipeout pure, so... didnt it affect Lord of Arcana also?

Yes I tried this v0.9.5-869-g41209eb that repair wipeout shader issue, but unfortunately it didn't work. Also shader dont help, becouse shaders work on whole screen, and the problem is that only a character is too much bright.


RE: Lord of Arcana - koolxx - 12-06-2013 07:29 PM

(12-06-2013 06:09 AM)globe94 Wrote:  * Try Deleting your old save data of the game.
* u can locate it at folder. SDcard > PSP > SAVEDATA >

* then play the game again..

hi globe94.. i got it to save finally.. but when i begin to play, it crashes in the beginning of the movie before the game starts. any suggestions?


RE: Lord of Arcana - LunaMoo - 12-06-2013 11:13 PM

(12-06-2013 09:14 AM)Kokoro Wrote:  (...) the problem is that only a character is too much bright.

Enter any stage or just the one you'll play anyway and hit a treasure chest, it'll fix the whiteish character problem untill you restart the game/load from normal save again.

It might sound stupid, so here's a small proof:

Oh nooes, bugs;c
[attachment=9533]

Let's hit any chest(btw - hitting boxes will do the same thing) to fix it;p
[attachment=9534]

Extra notes:
- it doesn't matter what chest you destroy, nor in what quest it'll be,
- you can also abandon the quest later and walk around village bugfree,
- savestates will keep it bugfree as well, only restarting the game and loading from normal save will bug it again.

Late edit with additional info:
- I just transfered my end game save to start Lord of Apocalypse and it has exactly same issue, fixed in exactly same way, just hit anything that can be hit.


RE: Lord of Arcana - Kokoro - 12-07-2013 01:00 PM

(12-06-2013 11:13 PM)LunaMoo Wrote:  Enter any stage or just the one you'll play anyway and hit a treasure chest, it'll fix the whiteish character problem untill you restart the game/load from normal save again.

It's really working! Luna, you saved me again! Thanks Wink And yes it's very stupid way(in good way) to repair this bug... Brilliant! Magnificent!


RE: Lord of Arcana - ryansabio - 12-08-2013 10:15 AM

does anyone know what are the materials needed for runeblade ? Angel


RE: Lord of Arcana - Azul di Tempesta - 12-10-2013 04:19 AM

hi! I'm kinda new here and I got a problem when playing this game. the thing is, i get a freezing main menu all the time. what setting on my emulator will i apply? can anyone help me how to resolve this? i have read the previous posts yet there seemed no discussions about this issue.

PPSSPP v.0.9.5-939-g6996262
ISO - [ULES01507] LORD OF ARCANA

My specs:
Intel Pentium T4300 Dual Core CPU @ 2.1GHz
Intel GM45 GPU with custom graphics driver


RE: Lord of Arcana - Kokoro - 12-10-2013 12:37 PM

(12-10-2013 04:19 AM)Azul di Tempesta Wrote:  hi! I'm kinda new here and I got a problem when playing this game. the thing is, i get a freezing main menu all the time. what setting on my emulator will i apply? can anyone help me how to resolve this? i have read the previous posts yet there seemed no discussions about this issue.

PPSSPP v.0.9.5-939-g6996262
ISO - [ULES01507] LORD OF ARCANA

I just tested this game on 0.9.5-939-g6996262 64 bit version on my settings, and I dont have such a problem. It has to be your settings or a problem with ISO image itself.

Try my settings from my other post. I used same settings for Lord of Arcana and Radiant Mythology 3 http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=1807&page=4


RE: Lord of Arcana - elmenor_05 - 12-10-2013 02:02 PM

hey guys i need help please, the game runs smooth but only problem i got is when starting a quest the trees and the background doesn't look good, there seems to be a square around them and it looks terrible, can some one help me


RE: Lord of Arcana - LunaMoo - 12-10-2013 03:04 PM

@elmenor_05 if you're using "Disable alpha test" hack - turn it off as it causes such problems. If you actually are on mobile device which gains speed by this hack, then you're out of luck, because the very reason it might give a speedup on some devices is also why it breaks graphics in most games.
Dunno what else could cause a problem you describe in case my guess is wrong, but it's certainly not normal, so if you didn't had that hack turned on, double check your settings maybe also post what device/system you're on, because it often differs alot between different devices, especially between mobiles.


RE: Lord of Arcana - elmenor_05 - 12-12-2013 05:04 PM

@ lunamoo it is not on, my system is a wikipad android tablet. i wish i could show you a picture but i cant. everytime i try to the browser says:
413 Request Entity Too Large


nginx/1.1.19

...-_-


RE: Lord of Arcana - LunaMoo - 12-12-2013 05:47 PM

Oh then, maybe try checking some hacks if they even affect the problem in any way and if nothing helps you might open an issue in here since it probably needs some device specific hacks.


RE: Lord of Arcana - kellyheios - 12-14-2013 02:58 AM

(12-10-2013 02:02 PM)elmenor_05 Wrote:  hey guys i need help please, the game runs smooth but only problem i got is when starting a quest the trees and the background doesn't look good, there seems to be a square around them and it looks terrible, can some one help me

i'm also encountering the same issue on my Hisense Sero 7 Pro, after the update for the gold version.. don't have any hack option checked.. maybe a Tegra 3 issue?

other than the weird textures, game seems to run smooth as butter..


RE: Lord of Arcana - Ydnef - 12-14-2013 11:17 AM

Android * Automated PPSSPP builds v0.9.6-13-g33771d3, game run smooth speed 100% & character too bright, thank you!


RE: Lord of Arcana - simgeezy33 - 02-10-2014 12:57 AM

this game keep asking me to play online when play this, is there a way I can play solo ? this Windows 7 version


RE: Lord of Arcana - reinzhart - 04-07-2014 09:58 AM

i just want to report
i have play this game on psp and transfer save on my psp to ppsspp

when i load it just crash with fast memorry option ON
i can load it without fast memorry but it's just infitine loading(save description kinda messy too)
same with lord apocalypse

hope will fix soon

sorry for my bad english