forums.PPSSPP.org
[Android][Pre-v0.7][Fast] Dragoneer's Aria - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: [Android][Pre-v0.7][Fast] Dragoneer's Aria (/showthread.php?tid=1388)



[Android][Pre-v0.7][Fast] Dragoneer's Aria - Jokuma15 - 12-06-2012 07:00 AM

Title: Dragoneer's Aria
Genre: Role Playing Game
Region: US/EU
Format: Cso
Version: Pre-v0.7
OS: Android
Compatability: Playable
Notes: No more black screen, however, the screen is upside down. Great work though, it looks pretty awesome on an ARMV6 device.


RE: [Android][V0.4][Slow/Black Screen] Dragoneer's Aria - thedicemaster - 12-08-2012 01:54 PM

is buffered rendering on or off?
having it disabled can cause a flashing screen.


RE: [Android][V0.4][Slow/Black Screen] Dragoneer's Aria - Jokuma15 - 12-09-2012 06:49 AM

(12-08-2012 01:54 PM)thedicemaster Wrote:  is buffered rendering on or off?
having it disabled can cause a flashing screen.

Good question! I forgot to turn it off because I'm so used to it being on. Ok, without the buffer, it still flashes! However this is worst, here are some pics. Here:

I wish I could make a vid, that way you'd have a better perception of the issue. Thanks for the reminder.


Dragoneer's Aria - sfageas - 03-06-2013 09:32 AM

Region : US
Format : ISO
Version : v0.6-996-g33902ed
Game ID : ULUS10291
OS : Win
Compatability : Menus
Notes : Emulator crashing with an error points to nvoglv32.dll when you are in game(crashing randomly)


RE: Dragoneer's Aria [Win] - sim981 - 03-06-2013 09:47 AM

It's working well on android.


RE: Dragoneer's Aria [Win] - sfageas - 03-06-2013 09:56 AM

opengl problem in windows?note:if the game was already posted i couldnt find it with search


RE: Dragoneer's Aria - sfageas - 03-13-2013 12:27 PM

can be moved to playable on windows,i have no crashes till now


RE: Dragoneer's Aria - livisor - 03-13-2013 02:03 PM

Moved'


RE: Dragoneer's Aria - Gurlok - 06-28-2013 04:22 AM

Aside the black screen on the start menu, it does seems that any voiced event run at x2 speed and audio and video are desynchronized, I tried different config, but the outcome is still the same.

EDIT: For some reasons the FPS are locked at 20 in game, but during cutscene it raises at 60, while it should be always at 30, both in game and during events.


Dragoneer's Aria graphics problem - globe94 - 09-01-2013 08:43 AM

hi everyone,
im using ppsspp since v0.5
i dont have problem with the graphics of the game "dragoneer's aria" before.
but now,with 0.9.1 the game though runs perfectly without frameskip but flickers a lot and the (hp/mana/status)
screen is frequently missing then goes back then gone again. dont know the problem. it did'nt happened in the
previous versions but now it does.
im just an avid gamer. dunno about fixing. i hope someone fix it.
btw my android phone is cherry mobile flame 1.2ghz dual core snapdragon processor.


RE: Dragoneer's Aria - sfageas - 09-01-2013 01:51 PM

Merged


RE: Dragoneer's Aria - xemilx22 - 09-05-2013 11:30 PM

(09-01-2013 08:43 AM)globe94 Wrote:  hi everyone,
im using ppsspp since v0.5
i dont have problem with the graphics of the game "dragoneer's aria" before.
but now,with 0.9.1 the game though runs perfectly without frameskip but flickers a lot and the (hp/mana/status)
screen is frequently missing then goes back then gone again. dont know the problem. it did'nt happened in the
previous versions but now it does.
im just an avid gamer. dunno about fixing. i hope someone fix it.
btw my android phone is cherry mobile flame 1.2ghz dual core snapdragon processor.

Hi! I suppose you're a Filipino by having a Cherry Mobile phone. I happen to have a Cherry Mobile phone and I'm also a Filipino. It's Cherry Mobile Magnum 2X with 1.0 GHz dual core NVIDIA Tegra 2. Try to off "Multithreaded" on System tab. I just finished this game. And it flickers my screen if I try to use that option. Goodluck to you Smile