forums.PPSSPP.org
Crisis Core Final Fantasy VII - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Crisis Core Final Fantasy VII (/showthread.php?tid=1323)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - srdjan1995 - 01-24-2013 08:38 PM

(01-24-2013 05:29 PM)Allegas Wrote:  v0.5-518-gf6159f3 Windows
The sound is too fast

Yeah, they are way too fast. Also on Naruto Kizuna Drive, and i belive some others.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Code101 - 01-24-2013 11:34 PM

(01-24-2013 08:30 PM)djvita Wrote:  
(01-24-2013 02:30 PM)Code101 Wrote:  What region is this Crisis Core? I have a PAL/EU version. It comes up as Load failed when I try to load a save.

its the US umd that boots up if you download a save.

okay, cheers. Sorry for the irrelevant question in the thread guys.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - jacky400 - 01-24-2013 11:52 PM

Sorry , sound too fast fixed here https://github.com/hrydgard/ppsspp/pull/489

[raven02]


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Blacky - 01-27-2013 02:50 PM

Ive just tried to run FF7 Crisis Core on PPSSPP 0.6 but after Square Enix logo and 10th Anniversary logo only a grey screen appeared and thats all ...at least for me now :/


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - EvilKingStan - 01-27-2013 04:42 PM

(01-27-2013 02:50 PM)Blacky Wrote:  Ive just tried to run FF7 Crisis Core on PPSSPP 0.6 but after Square Enix logo and 10th Anniversary logo only a grey screen appeared and thats all ...at least for me now :/

Just keep pressing X. Eventually you should get to the load game screen.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Allegas - 01-28-2013 03:44 PM

BTW whats is the problem with videos? Whats the point in gray screen?


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - srdjan1995 - 01-28-2013 03:51 PM

(01-28-2013 03:44 PM)Allegas Wrote:  BTW whats is the problem with videos? Whats the point in gray screen?

'Cuz emulator is in early stage (lets say beta) it currently can't show those videos.. In some newer revs yes, but not now.. Just let the developers do their work.. It's hard work, and all of us have to be patient. If u have strong PC, play game on JPCSP until here graphics are fixed, and videos can be played. Smile


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Blacky - 01-29-2013 08:10 PM

(01-27-2013 04:42 PM)EvilKingStan Wrote:  
(01-27-2013 02:50 PM)Blacky Wrote:  Ive just tried to run FF7 Crisis Core on PPSSPP 0.6 but after Square Enix logo and 10th Anniversary logo only a grey screen appeared and thats all ...at least for me now :/

Just keep pressing X. Eventually you should get to the load game screen.

yeah thankx, it worked ..but there is an another problem ..the text says "There is no data" ...great Big Grin


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - hmarttiny - 01-29-2013 08:47 PM

Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Blacky - 01-30-2013 05:52 PM

(01-29-2013 08:47 PM)hmarttiny Wrote:  Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.

Weird, it doesnt work for me ..what am i doing wrong? :/ ...im just giving a save to Memstik/PSP/SAVEDATA folder and thats all for making it run isnt it?


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - srdjan1995 - 01-30-2013 06:43 PM

(01-30-2013 05:52 PM)Blacky Wrote:  
(01-29-2013 08:47 PM)hmarttiny Wrote:  Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.

Weird, it doesnt work for me ..what am i doing wrong? :/ ...im just giving a save to Memstik/PSP/SAVEDATA folder and thats all for making it run isnt it?

When you copy save to location you just mentioned, run ur iso, and when u reach to grey screen (main menu) just keep pressing X and load screen will opet. Then just load save, press O (circle) to go to game. If save doesn't work for you, then you have different version of game... I mean, save is for EU, and you have USA, or vice versa (opposite). If you downloaded my save, then i belive you need EU version of game. Im not realy sure what version i have.


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - rhua hianc - 01-30-2013 06:48 PM

(01-30-2013 06:43 PM)srdjan1995 Wrote:  
(01-30-2013 05:52 PM)Blacky Wrote:  
(01-29-2013 08:47 PM)hmarttiny Wrote:  Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.

Weird, it doesnt work for me ..what am i doing wrong? :/ ...im just giving a save to Memstik/PSP/SAVEDATA folder and thats all for making it run isnt it?

When you copy save to location you just mentioned, run ur iso, and when u reach to grey screen (main menu) just keep pressing X and load screen will opet. Then just load save, press O (circle) to go to game. If save doesn't work for you, then you have different version of game... I mean, save is for EU, and you have USA, or vice versa (opposite). If you downloaded my save, then i belive you need EU version of game. Im not realy sure what version i have.

final fantasy crisis PSP Game Save Directory (ZIP)
(Europe) http://m.gamefaqs.com/psp/925138-crisis-core-final-fantasy-vii/saves


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - Blacky - 01-30-2013 08:56 PM

(01-30-2013 06:48 PM)rhua hianc Wrote:  
(01-30-2013 06:43 PM)srdjan1995 Wrote:  
(01-30-2013 05:52 PM)Blacky Wrote:  
(01-29-2013 08:47 PM)hmarttiny Wrote:  Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.

Weird, it doesnt work for me ..what am i doing wrong? :/ ...im just giving a save to Memstik/PSP/SAVEDATA folder and thats all for making it run isnt it?

When you copy save to location you just mentioned, run ur iso, and when u reach to grey screen (main menu) just keep pressing X and load screen will opet. Then just load save, press O (circle) to go to game. If save doesn't work for you, then you have different version of game... I mean, save is for EU, and you have USA, or vice versa (opposite). If you downloaded my save, then i belive you need EU version of game. Im not realy sure what version i have.

final fantasy crisis PSP Game Save Directory (ZIP)
(Europe) http://m.gamefaqs.com/psp/925138-crisis-core-final-fantasy-vii/saves

ah thank you Smile I found out Ive got an EU version. so thats why i download all of those EU saves on that webpage, but always text appears saying LOAD FAILED. Interesting Smile


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - zzhafar - 01-31-2013 07:00 AM

i got the saved games zip file i have extract to /PSP/SAVEDATA/

but the games didn't read my save files why?Sad

can anyone give me instruction on how should the file be extracted? or just give me some of your ss that inside the /SAVEDATA/ folder please Sad


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - rhua hianc - 01-31-2013 11:14 AM

(01-30-2013 08:56 PM)Blacky Wrote:  
(01-30-2013 06:48 PM)rhua hianc Wrote:  
(01-30-2013 06:43 PM)srdjan1995 Wrote:  
(01-30-2013 05:52 PM)Blacky Wrote:  
(01-29-2013 08:47 PM)hmarttiny Wrote:  Look in older posts on this topic and you will find a save game and instructions to run the game. it worked with me.

Weird, it doesnt work for me ..what am i doing wrong? :/ ...im just giving a save to Memstik/PSP/SAVEDATA folder and thats all for making it run isnt it?

When you copy save to location you just mentioned, run ur iso, and when u reach to grey screen (main menu) just keep pressing X and load screen will opet. Then just load save, press O (circle) to go to game. If save doesn't work for you, then you have different version of game... I mean, save is for EU, and you have USA, or vice versa (opposite). If you downloaded my save, then i belive you need EU version of game. Im not realy sure what version i have.

final fantasy crisis PSP Game Save Directory (ZIP)
(Europe) http://m.gamefaqs.com/psp/925138-crisis-core-final-fantasy-vii/saves

ah thank you Smile I found out Ive got an EU version. so thats why i download all of those EU saves on that webpage, but always text appears saying LOAD FAILED. Interesting Smile

try to start new game with
another emulator or by ppsspp in
ppsspp start the game after final
fantasy 10th anniversary press X,
Up, X, Up, X. ... will start a new
game, so it will take a long time
for that and a FMV that is not
reproduced by the emulator, it
will take depending on the speed
of the emulator, between 15 to
40 minutes.

sorry my bad english, because
my language and Portuguese
(Brazil)