forums.PPSSPP.org
Crisis Core Final Fantasy VII - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Crisis Core Final Fantasy VII (/showthread.php?tid=1323)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - ken39 - 04-29-2014 11:54 AM

(04-29-2014 10:04 AM)vsub_ Wrote:  Just to be sure,I tried 0.9.8(since you are using it)but everything was fine...in buffered and non buffered mode.
Probably your video drivers

Still no luck on new video drivers i downloaded from here (support dot amd dot com / en-us / download)... decided to play it on my laptop n its work fine


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - hihylives - 05-18-2014 12:43 AM

(03-10-2014 09:06 PM)solarmystic Wrote:  EDIT:- Nvm, saw you fixed it. What rendering mode were you using when the issue happened, hihylives?

sorry this was in my spam folder so I didn't get to respond to it as quickly as I would have liked to and I was just using the default rendering mode before that


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - wolfingsmeier - 05-21-2014 01:02 AM

Hello! I'm experiencing a problem with this game which in the battle with Hollander, after he finishes his Dimension Missile attack and Zack gain the damage points, the game freezes and crashes. Help, anyone?

__
I'm using the latest build of PPSSPP. My phone is Lenovo S920, android jellybean.


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - wolfingsmeier - 05-29-2014 07:43 AM

Help, anyone?Sad


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - [A]nonymous - 05-31-2014 04:58 AM

(06-29-2013 12:59 AM)Skcyte Wrote:  
Quote:Thanks mate... apparently using the savefile on my normal US iso, I got past the same spot that has been giving you trouble on the revision lol.

Try playing that part again using your original US iso and the same revision.

He lobbed 2 Dimension Missles at me during the course of the battle.

Quite a hard boss to fight. Screenies attached for proof. You had a nice configuration with the materia going right there.

Thanks..
i'll do that. what about the little screen on the left top corner?
it is fixable?
once again, thank you


_____________________________

I have the same problem here. what to do ?

(06-29-2013 12:59 AM)Skcyte Wrote:  
Quote:Thanks mate... apparently using the savefile on my normal US iso, I got past the same spot that has been giving you trouble on the revision lol.

Try playing that part again using your original US iso and the same revision.

He lobbed 2 Dimension Missles at me during the course of the battle.

Quite a hard boss to fight. Screenies attached for proof. You had a nice configuration with the materia going right there.

Thanks..
i'll do that. what about the little screen on the left top corner?
it is fixable?
once again, thank you


_____________________________

I have the same problem here. what to do ?


sound on android S4 - ppillow - 06-01-2014 08:39 PM

I just tried this out and was wondering if I can fix the sound. Is Skippy. I have ff7 cc.


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - vnctdj - 06-02-2014 02:18 PM

(06-01-2014 08:39 PM)ppillow Wrote:  I just tried this out and was wondering if I can fix the sound. Is Skippy. I have ff7 cc.

Merged.


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - Burna91 - 06-07-2014 08:26 PM

I am getting instant emulator crashes after passing the square Enix logo and the logo showing cloud's zack's and angeal's heads.
Using the latest build for iOS (iOS 7.0.4)


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - stokesy - 06-20-2014 11:15 PM

I have a problem with the shaders I think for CC, and it flows into KH BBS too.... Every now and then I get a "ghost overlay" on my character. It's like an exact duplicate of Zack, offset to the right and mimicing the main actions.


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - wolfingsmeier - 06-28-2014 04:51 AM

Regarding my last post here, about a bug when Hollander strikes his Dimension Missile… Zack would gain the damage, and then the game would freeze.

Using the latest build from github (9.8.xxxx) and my phone's Android Jellybean 4.2.

I tried loading my save state in a PC and it still doesn't work… does anyone have suggestion …?


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - RayDemolition - 07-12-2014 05:04 AM

Screen goes Dark after Sephiroth battle. I'm playing on PC and it has worked up until now. Anyway around it or are there any game saves just after that battle, I can't find any. I have the newest version of Ppsspp.


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - vsub_ - 07-12-2014 05:14 AM

I cleared the whole game(90 hours)without any problems but I was using much older rev(0.9.6-537)
Which ppsspp rev are you using,with what settings and can you post your save(if it's the usa version...it's a folder that start with ULUS10336DATA)


RE: Crisis core FF7 boots, loops... - SemianKaine - 07-13-2014 09:01 PM

I could really use some help with this one. I have PPSSPP Ver 0.9.8 and Crisis Core will start and then it goes into an Infinite Loop between the Square Enix and FFVII10th Ann screens and WILL NOT GO ANY FURTHER. I can't input anything, can't load anything, literally cannot do anything but watch the infinite loop. I've tried many of the save states on here for dl and not one of them has done ANYTHING for me. Im playing on an LG Optimus F7 and every other game I have plays fine, HELP PLEASE!


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - SemianKaine - 07-13-2014 09:12 PM

I could really use some help with this one. I have PPSSPP Ver 0.9.8 and Crisis Core will start and then it goes into an Infinite Loop between the Square Enix and FFVII10th Ann screens and WILL NOT GO ANY FURTHER. I can't input anything, can't load anything, literally cannot do anything but watch the infinite loop. I've tried many of the save states on here for dl and not one of them has done ANYTHING for me. Im playing on an LG Optimus F7 and every other game I have plays fine with minor issues. Only Crisis Core has issues. HELP PLEASE!


RE: Crisis Core Final Fantasy VII - solarmystic - 07-14-2014 01:24 AM

(07-13-2014 09:12 PM)SemianKaine Wrote:  I could really use some help with this one. I have PPSSPP Ver 0.9.8 and Crisis Core will start and then it goes into an Infinite Loop between the Square Enix and FFVII10th Ann screens and WILL NOT GO ANY FURTHER. I can't input anything, can't load anything, literally cannot do anything but watch the infinite loop. I've tried many of the save states on here for dl and not one of them has done ANYTHING for me. Im playing on an LG Optimus F7 and every other game I have plays fine with minor issues. Only Crisis Core has issues. HELP PLEASE!

Have you tried using one of the newer buildbot builds over here?

It could also potentally be a case of a bad ISO, try ripping the game again.