forums.PPSSPP.org
Does IOS default PSP Model 1000 ? - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Development (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: Does IOS default PSP Model 1000 ? (/showthread.php?tid=12459)



Does IOS default PSP Model 1000 ? - sum2012 - 07-14-2014 12:18 PM

I see a forum that IOS only can run PSP Model 1000

I don't know the code...

Code:
static int DefaultPSPModel() {
    // TODO: Can probably default this on, but not sure about its memory differences.
#if !defined(_M_X64) && !defined(_WIN32) && !defined(__SYMBIAN32__)
    return PSP_MODEL_FAT;
#else
    return PSP_MODEL_SLIM;
#endif
}



RE: Does IOS default PSP Model 1000 ? - brujo55 - 07-14-2014 10:32 PM

my iphone 5S use both psp 1000/3000 whithout problems.


RE: Does IOS default PSP Model 1000 ? - sum2012 - 07-14-2014 10:37 PM

(07-14-2014 10:32 PM)brujo55 Wrote:  my iphone 5S use both psp 1000/3000 whithout problems.



RE: Does IOS default PSP Model 1000 ? - brujo55 - 07-14-2014 11:09 PM

it work fine for me.

are you experience crashes whit psp model 3000?


RE: Does IOS default PSP Model 1000 ? - sum2012 - 07-14-2014 11:20 PM

I do not have i-phone


RE: Does IOS default PSP Model 1000 ? - sum2012 - 07-15-2014 01:58 PM

Not sure really "搜狗输入法的问题"

[attachment=12064]