forums.PPSSPP.org
Jeanne d'Arc - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Jeanne d'Arc (/showthread.php?tid=1237)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


RE: Jeanne d'Arc - TheDax - 01-04-2014 05:41 PM

Nope.


RE: Jeanne d'Arc - TheDax - 01-04-2014 08:55 PM

Well, now there is. On desktop PCs the game is playable now (no more invisible character models), as of v0.9.6-334-gce8f98e, so I'll move this.


RE: Jeanne d'Arc - soluuloi - 01-05-2014 02:56 AM

(01-04-2014 08:55 PM)TheDax Wrote:  Well, now there is. On desktop PCs the game is playable now (no more invisible character models), as of v0.9.6-334-gce8f98e, so I'll move this.

There is no window 32bit link for that version, I guess v0.9.6-336 will also work?


RE: Jeanne d'Arc - TheDax - 01-05-2014 04:19 AM

That version or later, so yes.


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 11:20 AM

Guys, I have a problem, after finishing the first two battles, when going into the map, it's all black and the emulator freezes:

[Image: Txj6Fsb.jpg]

Emulator: v0.9.6-338, x64 and x86
Windows: Windows 7 Ultimate
GPU: GeForce GTX 760
Driver: 331.82 Game Ready

-edit-

If I remove Fast Memory it will no longer freeze, but map still is black. I think the problem is in the rendering.


RE: Jeanne d'Arc - serafin72 - 01-05-2014 02:26 PM

Working good for me, dont have this crash with build 340.

Now only waiting for phantasy star 1&2 and silent hill graphics fixesTongue


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 02:55 PM

These are my rendering options:

Non Buffered Rendering
[Image: x3ubFYm.jpg]

Buffered Rendering
[Image: EbN1sMa.jpg]

Read Framebuffers to Memory
[Image: FTOBfOZ.jpg]

I tried everything there was on Graphics and System >.>


RE: Jeanne d'Arc - [Unknown] - 01-05-2014 04:10 PM

Grandork: what video card do you have? You're using the latest git build of PPSSPP?

This looks like your video card does not support all features of FBOs.

-[Unknown]


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 04:51 PM

(01-05-2014 04:10 PM)[Unknown] Wrote:  Grandork: what video card do you have? You're using the latest git build of PPSSPP?

This looks like your video card does not support all features of FBOs.

-[Unknown]

Like I said on the first post:
Emulator: v0.9.6-338, x64 and x86
Windows: Windows 7 Ultimate
GPU: GeForce GTX 760
Driver: 331.82 Game Ready

How can it not support all features of FBOs? O.o


RE: Jeanne d'Arc - [Unknown] - 01-05-2014 05:52 PM

Oh, sorry. That's a decently new card, it should have good OpenGL support.

I haven't actually played far into the game yet, guess I'll try.

-[Unknown]


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 05:58 PM

(01-05-2014 05:52 PM)[Unknown] Wrote:  Oh, sorry. That's a decently new card, it should have good OpenGL support.

I haven't actually played far into the game yet, guess I'll try.

-[Unknown]

My problem is like 2 battles in, when the map opens. For some odd reason it won't show O.o

Also, tested on my mom's PC, she has a GeForce 8400 GS. Still didn't work.


RE: Jeanne d'Arc - [Unknown] - 01-05-2014 07:23 PM

I'm using a GeForce 9800 GT underclocked. Just played through the first and second battles (introduces Holy Armor) without any problem.

I'm now at the map that has Outfit/Save for the first time, and I can see the background just fine. Note that I'm using Buffered Rendering, not "Read Framebuffers to Memory".

The only problem I've seen is that sometimes the speed is not properly limited (or else, it shouldn't be 40fps, which is possibly true...) Changing 08809250 to a nop makes it 60 fps, although I'm not sure we're emulating it properly.

I tried free combat at the Chapel, no problems, then went to Vaucouleurs and the following battle in Neufchâteau, which went smoothly too...

-[Unknown]


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 07:44 PM

(01-05-2014 07:23 PM)[Unknown] Wrote:  I'm using a GeForce 9800 GT underclocked. Just played through the first and second battles (introduces Holy Armor) without any problem.

I'm now at the map that has Outfit/Save for the first time, and I can see the background just fine. Note that I'm using Buffered Rendering, not "Read Framebuffers to Memory".

The only problem I've seen is that sometimes the speed is not properly limited (or else, it shouldn't be 40fps, which is possibly true...) Changing 08809250 to a nop makes it 60 fps, although I'm not sure we're emulating it properly.

I tried free combat at the Chapel, no problems, then went to Vaucouleurs and the following battle in Neufchâteau, which went smoothly too...

-[Unknown]

Do you have anything I don't have? Like some kind of driver? Java or something? Like I said, not only doesn't it work on my PC, it also doesn't work on my mom's PC.

Also, mind putting your folder into a rar and uploading it to mega?


RE: Jeanne d'Arc - [Unknown] - 01-05-2014 08:28 PM

My driver is a bit old, shows 9.18.13.1106 in the control panel. PPSSPP does not use Java or anything like that. I'm using the 64 bit version of PPSSPP.

I didn't use any savestates and started a brand new game (I did save but never loaded.) But, you can try my save, it will go to the world map where you appeared to be:
https://drive.google.com/file/d/0B-yqKBEmUmsPeFA3Y29KbnBHUzQ

-[Unknown]


RE: Jeanne d'Arc - Grandork - 01-05-2014 08:46 PM

(01-05-2014 08:28 PM)[Unknown] Wrote:  My driver is a bit old, shows 9.18.13.1106 in the control panel. PPSSPP does not use Java or anything like that. I'm using the 64 bit version of PPSSPP.

I didn't use any savestates and started a brand new game (I did save but never loaded.) But, you can try my save, it will go to the world map where you appeared to be:
https://drive.google.com/file/d/0B-yqKBEmUmsPeFA3Y29KbnBHUzQ

-[Unknown]

I meant the emulator folder, not the saved game XD

-edit-

NVM! Found the solution, seems like the last time I dumped the game to my PC it failed, this time it worked... Kinda of an odd failure >.>