forums.PPSSPP.org
Everybody's Golf - Printable Version

+- forums.PPSSPP.org (https://forums.ppsspp.org)
+-- Forum: PPSSPP - Playstation Portable Simulator Suitable for Playing Portably (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Commercial Games - Compatibility and Results (/forumdisplay.php?fid=5)
+---- Forum: Playable Games (/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Thread: Everybody's Golf (/showthread.php?tid=1101)



Everybody's Golf - Carter07 - 02-20-2013 10:04 AM

DiscID: UCES00012
Version: v0.6-619 (2012/20/02)
OS: Windows
Notes: it goes in-game but I can't see graphics


RE: Everibody's Golf - jamyskis - 07-27-2013 08:56 AM

Confirmed that problem still persists with v.0.8.1.

Disc-ID and OS same as Carter07.


RE: Everibody's Golf - sfageas - 07-28-2013 09:21 PM

Semi playable!Text and some in game objects like shot indicators* are missing or they are behind background
*Edit: shot indicator is correct


RE: Everibody's Golf - SimonPPC - 10-11-2013 10:02 AM

This game with the version of emulator 0.9.1-1676 on AMD Windows 7 64 Bit is full playable.

With this option active:
[Image: iiRjNWjVd5Epz.jpg]

The text, the flag of the wind, the power indicator works fine.

A little hard to graphics, for example the shadow of the character is wrong or off, or the clouds overlapping the mountains.
All things of little importance.

[Image: screen00000.jpg]
[Image: screen00001.jpg]


RE: Everibody's Golf - vnctdj - 10-11-2013 04:13 PM

Moved.


RE: Everybody's Golf - GuilhermeGS2 - 11-22-2013 04:26 PM

updated the compatibility list


RE: Everybody's Golf - SimonPPC - 11-22-2013 04:31 PM

Very nice...
Now the game works even without that option enabled.
There remains only the problem of the graphics mismatched.
For the rest it works perfectly I'm playing.


RE: Everybody's Golf - The Phoenix - 02-04-2014 04:05 AM

Title: Everybody's Golf
Game ID: UCES00012
Region: EUR
Format: ISO
Version: 0.9.6-755-g000222f
OS Tested on: Windows 7(x86)
Compatibility: Playable
Notes: The game boots up okay, shows logo's, the menu's look good.
The in game graphics look great when using Non-Buffered Rendering, but at the cost of sharper graphics, when taking a shot in game, the screen goes black apart from the energy bar.
But on the other hand, using Buffered Rendering, the game doesn't look nowhere near as good, but plays better.
The games audio & Music all play as would be expected.

Please Note: Word of warning, this game is extremely addictive to play. Cool
[attachment=10502][attachment=10503][attachment=10504][attachment=10505][attachment=10506]
[attachment=10507][attachment=10508][attachment=10509][attachment=10510]


RE: Everybody's Golf - The Phoenix - 07-27-2014 07:31 PM

Title: Everybody's Golf
Game ID: UCES00012
Region: EUR
Format: ISO
Version: v0.9.9-31-g936dd58
Tested on: Windows 7(x86)
Compatibility: Playable
Notes: The game boots up okay, shows logo's, the menu's look great.
The in game graphics look great.
Settings used:
Buffered rendering
Postprocessing shader - Spline36 upscaler (The best one in my opinion)
Rendering resolution x 2
Upscale level x 2
Anisotropic filtering x 4
Texture filtering - Linear
[attachment=12253][attachment=12254][attachment=12255][attachment=12256][attachment=12257]
[attachment=12258][attachment=12259][attachment=12264][attachment=12261][attachment=12262][attachment=12263]


RE: Everybody's Golf - JaggerPT - 03-09-2015 09:05 PM

Hey everyone!
While trying to play this game on my Android (Motorola Moto G), everything works fine except for when I shoot..... When I do, the screen turns black with the bar visible (so its playable but unpleasant to do so) when using buffered rendering, and when using non-buffered rendering the screen goes black as well, but the bar also disapeears so its unplayable... I tried on my Windows PC and it has the same issues.. Anyone knows any fix for this?


RE: Everybody's Golf - The Phoenix - 03-09-2015 11:02 PM

(03-09-2015 09:05 PM)JaggerPT Wrote:  Hey everyone!
While trying to play this game on my Android (Motorola Moto G), everything works fine except for when I shoot..... When I do, the screen turns black with the bar visible (so its playable but unpleasant to do so) when using buffered rendering, and when using non-buffered rendering the screen goes black as well, but the bar also disapeears so its unplayable... I tried on my Windows PC and it has the same issues.. Anyone knows any fix for this?
Hi there,

Which version of the emulator are you using?