Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 4 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
07-25-2014, 03:36 PM
Post: #46
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
Can you givre me a online IP please
P.S:I speak french so y ou can write on french for me
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2014, 07:15 PM (This post was last modified: 07-25-2014 07:16 PM by vnctdj.)
Post: #47
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
I think you should follow a tutorial from the "Ad-Hoc Multiplayer" subforum... I recommend this one for example Smile

PS : We can't speak French here as we are not in the French subforum.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2014, 08:45 PM
Post: #48
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
C'est que moi je veux jouer via mon GSM(en me connectant au wifi)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2014, 11:51 PM
Post: #49
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
En fait vnctdj sur mon GSM Android j'ai écrit sur l'adresse IP pro.coldbird.net et j'ai mis l'adresse mac de mon GSM pour jouer en ligne a dissidia est-ce que avec cette adresse IP je serais jouer en ligne sur mon GSM Android ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-27-2014, 05:22 PM
Post: #50
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
Someone want to play online with me,I play on european version with coldbird
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2014, 12:20 AM (This post was last modified: 07-29-2014 12:21 AM by Ultimastrike.)
Post: #51
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
Hey guys, I'm stuck here. When I manage to connect using AdHocServer with the current build, I wind up getting a White Screen after I challenge my friend and he accepts. Does anyone have a workaround or fix for this? We both managed to get into Cornelia, at least. We use Hamachi.

Edit: 1) We both had the same IP Address. 2) We had different MAC addresses. 3) Is it supposed to say "Join" in AdHocServer when you manage to connect with another person to battle?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2014, 12:28 AM
Post: #52
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
(07-29-2014 12:20 AM)Ultimastrike Wrote:  Hey guys, I'm stuck here. When I manage to connect using AdHocServer with the current build, I wind up getting a White Screen after I challenge my friend and he accepts. Does anyone have a workaround or fix for this? We both managed to get into Cornelia, at least. We use Hamachi.

Edit: 1) We both had the same IP Address. 2) We had different MAC addresses. 3) Is it supposed to say "Join" in AdHocServer when you manage to connect with another person to battle?

Have you try using the adhoc builds from this page http://forums.ppsspp.org/showthread.php?...5#pid90125
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2014, 02:18 PM
Post: #53
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
We tried it today, but it doesn't work. Either of us get hung on the Online Lobby, and we wind up not being able to play. Anybody got any fixes?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2014, 03:59 PM
Post: #54
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
(07-29-2014 02:18 PM)Ultimastrike Wrote:  We tried it today, but it doesn't work. Either of us get hung on the Online Lobby, and we wind up not being able to play. Anybody got any fixes?

try with other?

anyway i have some problem whenever i play it keep network sync error, anybody know how to fix?

its only for some people, some error some dont
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-29-2014, 04:02 PM
Post: #55
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
We tried Tunngle as of late, and apparently it DOES put the other's MAC address through to AdHocServer, but we can't seem to show up to each other. Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 10:07 PM (This post was last modified: 07-31-2014 10:59 AM by zakilj3.)
Post: #56
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
I use coldbird so if you want to play with me i m on Cornelia lobby
P.S:I played european version
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2014, 05:06 AM
Post: #57
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
(07-29-2014 03:59 PM)andygiovanny Wrote:  anyway i have some problem whenever i play it keep network sync error, anybody know how to fix?

its only for some people, some error some dont
I have this problem too. Both players using Real Clock Sync helps, but isn't enough to prevent the error. I tried no frameskip (a little more stable), frameskip 1 auto, and frameskip 1 no-auto, and all of them threw the error. Stage size didn't seem to make a difference.

It's frustrating finishing 1 match out of ~12.

I only use PPSSPP on Windows.
Intel Core i3 1.9GHz | 4GB RAM | Integrated Intel HD 4400 | Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2014, 06:52 AM (This post was last modified: 08-01-2014 06:53 AM by AdamN.)
Post: #58
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
(08-01-2014 05:06 AM)Sarisa81 Wrote:  
(07-29-2014 03:59 PM)andygiovanny Wrote:  anyway i have some problem whenever i play it keep network sync error, anybody know how to fix?

its only for some people, some error some dont
I have this problem too. Both players using Real Clock Sync helps, but isn't enough to prevent the error. I tried no frameskip (a little more stable), frameskip 1 auto, and frameskip 1 no-auto, and all of them threw the error. Stage size didn't seem to make a difference.

It's frustrating finishing 1 match out of ~12.
I never had any problem on LAN with 2 computers or one PC + virtualbox using my builds
If you're using an android version it may still be buggy, as android version is kinda outdated
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2014, 04:27 PM
Post: #59
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
Both of us were using the latest build you posted.

I only use PPSSPP on Windows.
Intel Core i3 1.9GHz | 4GB RAM | Integrated Intel HD 4400 | Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2014, 03:32 AM
Post: #60
RE: Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
New problems. I tried playing using Coldbird, but a few times (using multithreaded off, I/O on thread on, real clock sync on, varying frameskip settings) I got to the character select screen, but as soon as the match started there would be a network sync error and we would disconnect.

After that, no matter what settings I tried, I could accept a challenge but the game hung on the white screen before the match (a frequent problem with Hamachi as well).

I don't have any way of knowing which version the person I was trying to play with was using. I was using a clean NA ISO.

I only use PPSSPP on Windows.
Intel Core i3 1.9GHz | 4GB RAM | Integrated Intel HD 4400 | Windows 8.1 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: