Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugs in PSSPP v0.9.1-1617 to build 1671 [Crashed]
10-09-2013, 12:47 AM (This post was last modified: 10-10-2013 04:51 PM by Ankit Kumar.)
Post: #1
Bug Bugs in PSSPP v0.9.1-1617 to build 1671 [Crashed]
Hello there. Henrik..!!!

Device→ Galaxy S4 Octa Core..jelly bean 4.3
Problem since you activated the orientation... Only last worked for me was build 1616 and 1640.
After that all keep crashing...

Build 1660 and onwards keep saying unfortunately stopped..

Tried build 1671 still crashing...

Hope you'll take imidiate action

Thankssss!!!
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:12 AM
Post: #2
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
Take a look here, man: http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=6728&page=4

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:35 AM (This post was last modified: 10-09-2013 02:36 AM by Ankit Kumar.)
Post: #3
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:12 AM)GuilhermeGS2 Wrote:  Take a look here, man: http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=6728&page=4

Thanks for your help but my problem is not related to the answer you gave me... I've no problem with running this game it is working fine in build 1615 but in the more latest builds it is only playing sound no images not in this game but in other games like god of war, budokai.etc.. Sad

I'm sure it is the bug with emulater...
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:40 AM (This post was last modified: 10-09-2013 02:42 AM by GuilhermeGS2.)
Post: #4
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
Man, I'm almost sure the game need the Buffer Rendering enabled. Did you enable it?

This issue happen, in most part of time, because need buffer rendering.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:43 AM
Post: #5
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:40 AM)GuilhermeGS2 Wrote:  Man, I'm almost sure the game need the Buffer Rendering enabled. Did you enable it?

This issue happen, in most part of time, because need buffer rendering.

Yeah as far as I know you are ryt but I tried that no luck....
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:44 AM (This post was last modified: 10-09-2013 02:46 AM by GuilhermeGS2.)
Post: #6
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
If you get a issues that shows line in the screen, I must need enable the read framebuffer to memory GPU and not the buffer rendering.

Ah, ok.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:48 AM
Post: #7
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:44 AM)GuilhermeGS2 Wrote:  If you get a issues that shows line in the screen, I must need enable the read framebuffer to memory GPU and not the buffer rendering.

Ah, ok.

Buddy I'm tired of repeating everything again and again... I know you you r helping me but I've tried every buffers fast memory on off everything but no luck... But the game is working perfectly in build 1615 no issues @25FPS
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:58 AM
Post: #8
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
OK, I didn't read your previous post, then I wrote it. But should be the new builds.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
10-09-2013, 03:01 AM
Post: #9
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:58 AM)GuilhermeGS2 Wrote:  OK, I didn't read your previous post, then I wrote it. But should be the new builds.

Sorry????
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:17 PM (This post was last modified: 10-09-2013 02:19 PM by ckgbr.)
Post: #10
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
I have issues after V0.9.1-1615 build (last that works), from V0.9.1-1616 on I have black screen in all games with sounds and the latest builds (V0.9.1-1648), PPSSPP crashes when I try to load a game.
I´m using GT I9500 S4 octa.
waiting for a fix.
Thanks a lot!
Find all posts by this user
10-09-2013, 02:21 PM
Post: #11
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:17 PM)ckgbr Wrote:  I have issues after V0.9.1-1615 build (last that works), from V0.9.1-1616 on I have black screen in all games with sounds and the latest builds, PPSSPP crashes when I try to load a game.
I´m using GT I9500 S4 octa.
waiting for a fix.
Thanks a lot!

Yeah, buddy you are ryt last work for me was build 1616...
but, build 1642 is now working no black screen try it....
Find all posts by this user
10-09-2013, 04:01 PM
Post: #12
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 02:21 PM)Ankit Kumar Wrote:  
(10-09-2013 02:17 PM)ckgbr Wrote:  I have issues after V0.9.1-1615 build (last that works), from V0.9.1-1616 on I have black screen in all games with sounds and the latest builds, PPSSPP crashes when I try to load a game.
I´m using GT I9500 S4 octa.
waiting for a fix.
Thanks a lot!

Yeah, buddy you are ryt last work for me was build 1616...
but, build 1642 is now working no black screen try it....

No good for me... Thoses last builds just crashes when I launch the game.
Still waiting for a fix.
Thanks.
Find all posts by this user
10-09-2013, 04:15 PM
Post: #13
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
(10-09-2013 04:01 PM)ckgbr Wrote:  
(10-09-2013 02:21 PM)Ankit Kumar Wrote:  
(10-09-2013 02:17 PM)ckgbr Wrote:  I have issues after V0.9.1-1615 build (last that works), from V0.9.1-1616 on I have black screen in all games with sounds and the latest builds, PPSSPP crashes when I try to load a game.
I´m using GT I9500 S4 octa.
waiting for a fix.
Thanks a lot!

Yeah, buddy you are ryt last work for me was build 1616...
but, build 1642 is now working no black screen try it....

No good for me... Thoses last builds just crashes when I launch the game.
Still waiting for a fix.
Thanks.

Now that's a pity! I'm too facing that error. Clicking on any game just crashed without giving any error... Crap!!!
Find all posts by this user
10-09-2013, 04:47 PM (This post was last modified: 10-09-2013 04:47 PM by zschigi2.)
Post: #14
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
same for me. crashing after starting a game since v0.9.1-1642
Find all posts by this user
10-09-2013, 06:45 PM (This post was last modified: 10-09-2013 06:45 PM by Henrik.)
Post: #15
RE: Bugs in v0.9.1-1617 onwards
Can you guys PLEASE state what hardware you have, and what games you try, when reporting crashes. Thank you.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump: