Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A litlle problem with language...
09-04-2013, 05:45 PM
Post: #1
A litlle problem with language...
In last build when the system language is changed, for example Spanish, some games run in English. I have found that changing the system language in ppsspp menu, in ppsspp.ini file change the language in "General" but no change in "SystemParam". The language is maintained at 1 (English). I manually changed to 3 for Spanish, but in previous versions this was to automatically
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2013, 02:45 PM
Post: #2
RE: A litlle problem with language...
(09-04-2013 05:45 PM)humildin Wrote:  In last build when the system language is changed, for example Spanish, some games run in English. I have found that changing the system language in ppsspp menu, in ppsspp.ini file change the language in "General" but no change in "SystemParam". The language is maintained at 1 (English). I manually changed to 3 for Spanish, but in previous versions this was to automatically

I've the same problem and I try to change the language but how??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-23-2013, 03:26 PM
Post: #3
RE: A litlle problem with language...
IIRC this was a bug in 0.9.1 official. It should be fixed in newer git builds, though. If it's not, something's definitely wrong.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: