Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full Auto 2 - Battlelines
01-10-2013, 03:38 PM (This post was last modified: 04-17-2013 11:00 AM by sfageas.)
Post: #1
Full Auto 2 - Battlelines
DiscID: ULUS10220
ImageID: 0956.01
Version: v0.5 (2013/01/10) 479d1f5111
OS: Windows
Notes: Goes ingame, some graphics missing.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           

Intel Core i5-760 [email protected] / Hynix 1x2Gb + 1x4Gb DDR3-1333 / Zotac GeForce GTX 470 AMP! / Windows 7 SP1 RTM x86
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-23-2013, 11:20 AM
Post: #2
RE: Full Auto 2 - Battlelines
DiscID: ULUS10220
ImageID: 0956.01
Version: v0.7.6-5-g0676429
OS: Windows
Notes: Graphics looks much better now, not sure about 2nd screenshot, otherwise it seems playable. Tongue


Attached File(s) Thumbnail(s)
           

Intel Core i5-760 [email protected] / Hynix 1x2Gb + 1x4Gb DDR3-1333 / Zotac GeForce GTX 470 AMP! / Windows 7 SP1 RTM x86
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-23-2013, 11:25 AM
Post: #3
RE: Full Auto 2 - Battlelines
Moved to Playable
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-23-2013, 11:29 AM
Post: #4
RE: Full Auto 2 - Battlelines
(04-23-2013 11:20 AM)BlackDaemon Wrote:  DiscID: ULUS10220
ImageID: 0956.01
Version: v0.7.6-5-g0676429
OS: Windows
Notes: Graphics looks much better now, not sure about 2nd screenshot, otherwise it seems playable. Tongue

Second screenshot looks fine for me :\
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-23-2013, 11:40 AM
Post: #5
RE: Full Auto 2 - Battlelines
Razorback, oh, it was looking too dark on mine display. Blush After correcting brightness indeed it looks ok. Smile

Intel Core i5-760 [email protected] / Hynix 1x2Gb + 1x4Gb DDR3-1333 / Zotac GeForce GTX 470 AMP! / Windows 7 SP1 RTM x86
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-23-2013, 11:40 AM
Post: #6
RE: Full Auto 2 - Battlelines
yeah its ok just tested
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2013, 10:24 AM
Post: #7
RE: Full Auto 2 - Battlelines
how much vps does this game play on android??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2013, 05:16 PM
Post: #8
RE: Full Auto 2 - Battlelines
This game is like Street Rider?

Phone: Galaxy SII GT-I9100/Galaxy J7 J700M

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 650 1GB GDDR5 128-bits/Windows 10 Pro x64
Laptop: Intel Core i7 2630QM 2.1GHz/8GB DDR3 1333MHz/Intel HD Graphics 3000 Mobile/Windows 7 Ultimate x64
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2013, 05:40 PM
Post: #9
RE: Full Auto 2 - Battlelines
More action racing with gunz Big Grin
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-11-2014, 10:38 PM
Post: #10
Tongue RE: Full Auto 2 - Battlelines
I played this for awhile and found it pretty awesome, but is there any way to get rid of the 20 FPS cap? No racing game should ever be that slow except maybe the Atari 2600 version of Ridge Racer Big Grin Any cheats or something to get it up to a much more reasonable 30 FPS? TIA.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: