Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
newbie needs help with atrac3
08-20-2013, 06:02 PM
Post: #1
newbie needs help with atrac3
[Image: 2ikvsw.png]

Hi. I downloaded the program and everything works great. I actually really just wanted to play the new robot wars Tongue

So i looked at the instructions and tried to download atrac3+ audio support.
I went to this screen and well nothing happens. I tried to click download and install but it wouldnt do it. I cant click back or more information either. I tried leaving it alone for 30 minutes but nothing happened. Im pretty sure its not downloading since i cant click anything. Best i can describe it is it froze. But i usually get a program not responding message when that happens. This just sits there.

Anyway I can install this outside the program? Am I doing something wrong?
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:12 PM
Post: #2
RE: newbie needs help with atrac3
When you click in download and install, the plugin is downloaded and installed automaticaly. Maybe the game that you teste not works yet. In few minutes will out the 0.9, wait and test again. Or download the last build from: http://buuldbot.orphis.net/ppsspp

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:20 PM (This post was last modified: 08-20-2013 06:21 PM by tsuke.)
Post: #3
RE: newbie needs help with atrac3
I did think that at first which is why i left it alone for 30 minutes but nothing happened.

Is there an external atrac3+ audio support file i could download maybe?

edit:im also sure its not downloaded as when i open the program again i still have the option to download. (though of course i cant since i cant click anything in that screen)
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:24 PM (This post was last modified: 08-20-2013 06:26 PM by GuilhermeGS2.)
Post: #4
RE: newbie needs help with atrac3
Yeah, the option continues there, maybe releases a new plugin version.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:25 PM (This post was last modified: 08-20-2013 06:26 PM by TheDax.)
Post: #5
RE: newbie needs help with atrac3
http://www.ppsspp.org/update/at3plusdecoder.json

This has links to all supported platforms you can run Atrac3+ decoding on. Well, the ones we have pre-compiled binaries for, anyway.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:32 PM
Post: #6
RE: newbie needs help with atrac3
how do i know if im win32 or win 64?

where do i install this after downloading btw?
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:34 PM
Post: #7
RE: newbie needs help with atrac3
I don't know how you discover what is your Windows version. But download the two plugins, and put there in ppsspp folder.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:36 PM
Post: #8
RE: newbie needs help with atrac3
If you're on Windows XP you're most likely win32 / x86(there's an x64 version of XP, but almost nobody used it).

If you're on Vista, 7, or 8, Start >> right click Computer >> Properties: look to see if it says 32bit or 64 bit OS under System Type. After that, it comes down to which version of PPSSPP you use. We offer 32bit and 64bit builds. At any rate, I suggest using both if you have a 64bit OS, since sometimes some games work in 32bit and not 64, and vice versa.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:42 PM
Post: #9
RE: newbie needs help with atrac3
ahh so i just download both 32bit versionn and 64 bit version and copy em? they wont cause a conflict having both of em there?
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:44 PM
Post: #10
RE: newbie needs help with atrac3
Nope. They're two separate files for two different versions of the emulator.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
08-20-2013, 06:47 PM
Post: #11
RE: newbie needs help with atrac3
The 32 bits plugin is just to PPPSSP x86, and 64 bits plugin is just to PPSSPP x64. Most PCs with 4Gb+ RAM, use Windows 64 bits. Less that, use 32bits Windows.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
08-21-2013, 02:45 AM
Post: #12
RE: newbie needs help with atrac3
thanks all. i downloaded it from the link Smile everyone should do that. takes 2 minutes tops Wink
Find all posts by this user
08-21-2013, 12:49 PM
Post: #13
RE: newbie needs help with atrac3
Problem resolved, so I can close the thread Smile

Closed.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump: