Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 6 Votes - 4.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kingdom Hearts Birth By Sleep
03-30-2013, 10:39 AM
Post: #16
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
hey guys I cant still see the menu,it hard to play it,, I have success move to in game but it hard because I must hear the sound of it
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2013, 09:24 AM
Post: #17
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
My cso doesn't even run, I only get a black screen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2013, 07:12 PM
Post: #18
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
That's because the menus don't get displayed yet. Just play it with your psp at the same time to get to in-game.
Although the game is unplayable currently due to no huds, menus, and characters being rendered black after 1 frame from touching the floor



also I found a funny bug with savestates and this game.
In certain rooms(about 1/4 of them) if you savestate. Then load that savestate, when leaving the current room you spawn in the next room in the center and the game gets broken(i.e. you can move but nothing else is generated and you can't leave the room)

Lol I have a savestate that has the player under the floor falling in a loop, the funny thing is the character displays correctly not black
<I'll post a video later Tongue>

Windows 7 64bit, AMD Phenom II 840T 4 cores @ 2.9GHZ, 6 GB Ram
Graphics card-ATI Radeon HD 4200

Yuandao N101 (Jelly Bean)-RK3066, Dual core A9 @ 1.6 GHz, Mali-400 GPU, 1GB Ram, 10.1"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-04-2013, 03:05 PM
Post: #19
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
(04-02-2013 09:24 AM)Luxuria Wrote:  My cso doesn't even run, I only get a black screen.

same problem with me, but im using the iso file
region is usa Huh
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-04-2013, 09:43 PM
Post: #20
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
None of the menus or dialog boxes show up. Look at the previous posts. You can still get in-game if you know what you're doing.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2013, 08:47 PM (This post was last modified: 04-11-2013 09:01 AM by sfageas.)
Post: #21
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
i will show something
image 1 : Without Hardware transform
image 2 : With HT
image 3 : Without HT
image 4 : With HT
image 5 : Without HT

characters and some objects remains black


Attached File(s) Thumbnail(s)
                   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2013, 09:08 PM
Post: #22
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
I can move to In-Game?

Phone: Galaxy SII GT-I9100/Galaxy J7 J700M

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 650 1GB GDDR5 128-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2013, 09:13 PM
Post: #23
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
yes it goes in game still has some graphical glitches without ht
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 01:32 AM (This post was last modified: 04-09-2013 05:20 AM by Sauske910.)
Post: #24
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
okay so HT fixes lighting?
Good to know when testing with future builds.
New to the forum btw, I'll probably only be doing things such as playtesting because of my lack of knowhow then it comes to code.
EDIT: Game seems to crash when I try to enter the Snow White world on Ventus' playthrough. Tried messing with graphical options to no avail.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 04:58 AM
Post: #25
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
hi & welcome Sauske Smile yes its good to experiment if something doesnt look right like flickering etc
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 02:40 PM
Post: #26
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
moved to In-Game

Phone: Galaxy SII GT-I9100/Galaxy J7 J700M

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 650 1GB GDDR5 128-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 05:50 PM
Post: #27
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
Has anyone tested this to the latest build?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 09:59 PM
Post: #28
RE: [pre-0.5][windows][load] Kingdom Hearts Birth By Sleep
If you mean the automated builds no, but if you're talking about official 0.7 release I've tried and once again crashed for some reason when trying to enter Snow White world as Ven. other than that though it runs amazingly if you look past the unloaded textures and lack of menus. By far better than when I try JPCSP.
If logs are needed for the crash I'll edit them in soon.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2013, 07:05 AM
Post: #29
RE: [pre-0.8]-Kingdom Hearts Birth By Sleep
Game Force Closes on Android as soon as you load the ISO.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2013, 05:32 PM
Post: #30
RE: [pre-0.8]-Kingdom Hearts Birth By Sleep
(04-11-2013 07:05 AM)VIRGIN KLM Wrote:  Game Force Closes on Android as soon as you load the ISO.

That's odd, mine still loads fine as of v0.7-611.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: