Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Class of Heroes
12-21-2012, 01:52 PM (This post was last modified: 04-14-2013 09:23 PM by sfageas.)
Post: #1
Class of Heroes
DiscID: ULUS10396
ImageID: 1829.01
Version: v0.4 (2012/12/21) df12802a5a
OS: Windows
Notes: Goes ingame, everything (intros/menus/ingame) is broken.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Intel Core i5-760 [email protected] / Hynix 1x2Gb + 1x4Gb DDR3-1333 / Zotac GeForce GTX 470 AMP! / Windows 7 SP1 RTM x86
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-04-2013, 12:34 PM
Post: #2
RE: [v0.4] Class of Heroes
(12-21-2012 01:52 PM)BlackDaemon Wrote:  DiscID: ULUS10396
ImageID: 1829.01
Version: v0.4 (2012/12/21) df12802a5a
OS: Windows
Notes: Goes ingame, everything (intros/menus/ingame) is broken.

Can be moved to playable but has a glitchy continiously sound all the time-tab movie


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2013, 08:29 PM (This post was last modified: 08-18-2013 04:37 PM by Jokuma15.)
Post: #3
Class of Heroes
Software/Game tested: Class of Heroes
Game version(US/JP/EU/WWE): US
File format(ISO/CSO/EBOOT): ISO
Version: Pre v0.7 (v0.6-459)
OS: Android
Compatibility level(nothing/intro/menus/ingame/playable): Playable
Other info: There is an on going background noise... But besides that, it appears playable. There are some graphical issues...

Software/Game tested: Class of Heroes
Game version(US/JP/EU/WWE): US
File format(ISO/CSO/EBOOT): ISO
Version: Pre v0.8 (Not Definite)
OS: Android
Compatibility level(nothing/intro/menus/ingame/playable): Playable
Other info: Graphics are improved, noise is still there...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2013, 02:01 PM
Post: #4
RE: Class of Heroes
the noise is fixed in later builds.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2013, 07:35 PM
Post: #5
RE: Class of Heroes
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-02-2013, 03:36 PM
Post: #6
RE: Class of Heroes
I've tested "Class of Heroes" on the Ouya, using PPSSPP v0.9.1 for Android in several beta builds up to "ppsspp-v0.9.1-408-gc05a2b6-android.apk"
All builds that I've tested have one problem in common, causing crash out to Ouya's main menu at certain unusual graphic events.
The most common occurrences are when the player party arrives at a quest objective, meeting a special foe or other NPC.
It can also occur directly after lighting a torch (as this modifies the visual range, and thus the video rendering).

A workaround for the problem is to deactivate the game setting "Hardware Transform" (which is ON by default).
This makes the emulation slower but safe from this type of crash.

Best regards: dlanor
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 04:01 PM
Post: #7
RE: Class of Heroes
hi, i updated my ppsspp to 9.1.1062 and the game crash now, never happened before, had like +30 hours in the game, so maybe something new is making the game crash, somebody can help?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 04:15 PM (This post was last modified: 09-21-2013 04:44 PM by mr.chya.)
Post: #8
RE: Class of Heroes
It seems some change was made that broke the atrac3+ plugin in both this game and Class of Heroes 2. in order to play it without crashing disable atrac3+ under sound.

Gonna add a log of the crash also this is 0.9.1-1094 wondowsx64


Attached File(s)
.zip  Class of Heroes crash.zip (Size: 4.08 KB / Downloads: 466)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 10:29 PM
Post: #9
RE: Class of Heroes
yeahm it works, thx, hope next versions fix it and it will be like before
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 03:54 AM (This post was last modified: 09-22-2013 03:56 AM by solarmystic.)
Post: #10
RE: Class of Heroes
(09-21-2013 04:15 PM)mr.chya Wrote:  It seems some change was made that broke the atrac3+ plugin in both this game and Class of Heroes 2. in order to play it without crashing disable atrac3+ under sound.

Gonna add a log of the crash also this is 0.9.1-1094 wondowsx64

It could be related to this issue that the GTA games have with atrac3+ audio since v0.9.1-842-g00f8ae5:-

https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues/3805

To confirm whether or not Class of Heroes has the same exact issue, test the following versions that you can download from the buildbot:-

v0.9.1-839-gde420f6
v0.9.1-863-gf26dfcb

If the issue doesn't appear in v0.9.1-839-gde420f6 but appears in v0.9.1-863-gf26dfcb, it's the same exact issue.

The last build you can use to play these games with proper at3+ audio is v0.9.1-839-gde420f6

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 06:49 AM (This post was last modified: 09-22-2013 06:49 AM by mr.chya.)
Post: #11
RE: Class of Heroes
Okay finally got back home and tested the versions you mentioned and your right solarmystic, the games work in v0.9.1-839-gde420f6 but crash in v0.9.1-863-gf26dfcb.

With that I'm going to bed now as it's been a rather long day and I'm quite tired now. If you need anything else or if I haven't been very clear let me know and I'll try my best to either help or clarify what I'm saying.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 10:16 AM
Post: #12
RE: Class of Heroes
question: so as long i pass the memstick folder i should have everything no?

cause when i upgrade my emulator i just copy paste the new stuff over the older.

i ask so i dont have problem with my game in the future
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 10:34 AM (This post was last modified: 09-22-2013 10:35 AM by solarmystic.)
Post: #13
RE: Class of Heroes
(09-22-2013 10:16 AM)d4rkov4 Wrote:  question: so as long i pass the memstick folder i should have everything no?

cause when i upgrade my emulator i just copy paste the new stuff over the older.

i ask so i dont have problem with my game in the future

Yes. Every single savedata/DLC etc should be located there.

The only files/folders to be concerned with besides that folder are the following:-

ppsspp.ini (configuration)
controls.ini (keybindings)

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2014, 02:46 PM (This post was last modified: 01-24-2014 02:56 PM by shadowraid5.)
Post: #14
Need some slight help.
I've just recently started playing class of heroes on it and well...I've done some quests and got to fighting arts 2 and went to a water like dungeon. I decided to restart from my save since my team was already almost dead and now when i try to go back to novice road to finish the quest it crashes. IT goes to the loading screen and then the sound goes out and the screen goes black. Can someone please help?

Ok. i updated my ppsspp but now it's taking me i think a dungeon that doesn't work with the quest. I get a dungeon i've gotten before but i feel like i need a certain one for the quest.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2014, 05:32 PM
Post: #15
RE: Need some slight help.
Dungeons in this game are somewhat random so even if you enter the same dungeon you may not be on the same floor that you where when you first entered it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: