Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ape escape on the loose
12-18-2012, 08:13 PM (This post was last modified: 04-17-2013 11:07 AM by sfageas.)
Post: #1
Ape escape on the loose
Region: US
Format: ISO
Version: pre-v0.5
OS: Windows
Notes: no 3d


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Hey everybody, tired of the way games are reported here? look here ->> http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=5901

--Current Mobile device--
Htc one, Xplay, Walkman z, Samsung ace IIx (crap)

--Current Computer--
1x (e8200, shitty ram (3go), 9600gt)
1x (e6750, better ram (2go), no video card)
1x (i5-3210M, ram (4Go),650M)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2012, 09:16 AM
Post: #2
RE: [Windows][pre-V0.5] Ape escape on the loose
Did this game ever get this far on the previous releases?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2012, 12:32 PM
Post: #3
RE: [Windows][pre-V0.5] Ape escape on the loose
What is your Country?
I'm Brazilian, but I have to speak English for all to understand.

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-19-2012, 05:55 PM
Post: #4
RE: [Windows][pre-V0.5] Ape escape on the loose
yes jokuma, but I don't remember since when ^^

Hey everybody, tired of the way games are reported here? look here ->> http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=5901

--Current Mobile device--
Htc one, Xplay, Walkman z, Samsung ace IIx (crap)

--Current Computer--
1x (e8200, shitty ram (3go), 9600gt)
1x (e6750, better ram (2go), no video card)
1x (i5-3210M, ram (4Go),650M)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-12-2013, 10:44 PM
Post: #5
RE: Ape escape on the loose
whenever I load the game I hear sounds but I dont see anything (black screen)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2013, 04:14 AM (This post was last modified: 07-30-2013 04:16 AM by the goods.)
Post: #6
RE: Ape escape on the loose
It is now playable on v 0.8.1 - 955

The device I'm using is HTC one.

Getting around normal speed in-game

[Image: 2zrqm36.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-04-2013, 03:34 AM
Post: #7
RE: Ape escape on the loose
Choppy on latest builds - 8.1-1061
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-23-2013, 06:36 AM (This post was last modified: 08-23-2013 06:39 AM by NickGrouwen.)
Post: #8
RE: Ape escape on the loose
Using the latest version, it's working great!! No problems at all. Really enjoying this game right now! I play on desktop PC using Windows 8
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-24-2013, 06:46 AM
Post: #9
RE: Ape escape on the loose
Beat it yesterday, no problems at all during the entire game, didn't freeze once, no problems with saving loading states. Runs perfectly

Hi I'm Belgian and my English is so-so. I play on desktop PC running Windows 8.1. I don't have any technical knowledge
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: