Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Code Geass: Lost Colors
06-11-2013, 08:26 AM (This post was last modified: 06-21-2013 11:53 AM by sfageas.)
Post: #1
Code Geass: Lost Colors
I don't know if i should be asking this here but i will ask anyway
When I open the game i always get a black screen
and this is what the console is saying:
[Image: 2r78yyt.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 09:22 AM (This post was last modified: 06-11-2013 09:22 AM by Ritori.)
Post: #2
RE: Forum user activation issue
Maybe that should move to right thread Smile
(use latest one on download section)

I worse write english so take easy on me
(even my own language realy bad T_T)

Rig to test now :
Windows 8 64 bit (Laptop)
Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz, 3MB L3 Cache)
Nvidia GT720M 2GB
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 04:22 PM
Post: #3
RE: black screen when starting a game
1. : /moved
2. which game do you want to play?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 04:29 PM (This post was last modified: 06-11-2013 04:30 PM by vnctdj.)
Post: #4
RE: black screen when starting a game
And you should use the latest available version of PPSSPP here Wink

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 05:19 PM (This post was last modified: 06-11-2013 05:39 PM by TheDarkNinja.)
Post: #5
RE: black screen when starting a game
(06-11-2013 04:22 PM)Apology11 Wrote:  1. : /moved
2. which game do you want to play?

It is "Code Geass Lost Colors"

The game is in Japanese but i don't think it is a problem, is it?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-21-2013, 11:53 AM
Post: #6
RE: Code Geass: Lost Colors
Moved
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 04:12 PM
Post: #7
RE: Code Geass: Lost Colors
any news?

*updating compatibility list.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2013, 06:01 PM (This post was last modified: 12-07-2013 06:03 PM by zillamonster.)
Post: #8
RE: Code Geass: Lost Colors
Just started playing,but so far works great.
Opening movie was good with sound. Main menus work and first part of in game works. So far no problems.
I'm running the latest stable build on a Windows 7 x64 sys.

-now if only I could read Japanese!


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2013, 07:45 PM
Post: #9
RE: Code Geass: Lost Colors
Moved to In-game.

3.8ghz i7 5930K, 16GB DDR4 RAM, 4GB Nvidia GTX 970, Asus X99 PRO, Windows 7 (SP1) x64
How to ask useful questions: http://support.microsoft.com/kb/555375
I'm not Dark_Alex, nor do I claim to be. Our nicknames are merely coincidence.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 11:48 PM
Post: #10
Code Geass Lost Color
sorry i dont know if i posted this in wrong thread, if wrong sorry
I played this game, and loaded the save but suddenly the emulator stopped, i dont know what happen. can anyone help me


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Intel Core i3 2310M @2.1 GHz
ATI Radeon HD 7400M Series 1 GB
2 GB DDR3 RAM
Win 10 Pro Edition 64 bit
Ubuntu 14.04.3 LTS
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-26-2014, 05:49 PM
Post: #11
RE: Code Geass: Lost Colors
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: