Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak and Daxter - The Lost Frontier
07-22-2013, 08:09 PM
Post: #16
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
(07-15-2013 10:37 PM)sfageas Wrote:  Maybe a bug,can you post a log?Here's how to post a log http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=1757
Also try again with the latest build http://buildbot.orphis.net/ppsspp/

http://www.mediafire.com/download/ekb9b4...81-736.rar

The door does not close in ppsspp64 but it should close as shown here at 2:05 to 2:12 seconds
http://youtu.be/vlSttOno__E?t=2m5s

thanks Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2013, 11:55 AM
Post: #17
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
Yes the cut scene isn't triggering,you can use a save file from your psp or from here http://www.gamefaqs.com/psp/959185-jak-a...tier/saves to bypass it
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-19-2013, 04:20 PM
Post: #18
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
REV - 0.9.1 1964: Black screen on startup

------------------------------------------------------------------------------
i7 [email protected], P8P67, ASUS HD7870 CUII, 8GB 1600 GSkill, Win 7 Ultimate 64-bit
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2013, 01:06 PM
Post: #19
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
(07-25-2013 11:55 AM)sfageas Wrote:  Yes the cut scene isn't triggering,you can use a save file from your psp or from here http://www.gamefaqs.com/psp/959185-jak-a...tier/saves to bypass it

Could Anybody Upload The Savegame Right After The Cutscene?
Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-15-2013, 03:22 PM (This post was last modified: 11-15-2013 11:17 PM by Blackord.)
Post: #20
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
(11-09-2013 01:06 PM)anggasp23 Wrote:  
(07-25-2013 11:55 AM)sfageas Wrote:  Yes the cut scene isn't triggering,you can use a save file from your psp or from here http://www.gamefaqs.com/psp/959185-jak-a...tier/saves to bypass it

Could Anybody Upload The Savegame Right After The Cutscene?
Thanks


The game has problem with "triggering cutscenes",nothing will change even if you use a save file.. I almost tried it with all versions (9.1 and so on) and all newest builds. It also freezes when you try to quit. Same on the jpcsp as well...

--- Favorite games: Monster Hunter Series ---
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 05:08 PM
Post: #21
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
any news?

*updating compatibility list.

Phone: Galaxy SII GT-I9100/Galaxy J7 J700M
PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/8GB DDR3 1600MHz/NVIDIA GTX 650 1GB GDDR5 128-bit/Windows 10 Pro x64
Laptop: Intel Core i7 2630QM 2.1GHz/8GB DDR3 1333MHz/Intel HD Graphics 3000 Mobile/Windows 7 Ultimate x64
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 08:56 PM
Post: #22
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
Last Checked: 11-24-2013
Checked with the latest build but it's the same...Doesn't trigger cutscenes and freezes when trying to quit the game. It's really an interesting issue... I mean what could cause this 2 problems. Same problem exists on jpcsp as well btw.

--- Favorite games: Monster Hunter Series ---
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-05-2014, 02:13 PM
Post: #23
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
crashes on loading the game v0.9.6-340-gaaf219d
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2014, 03:13 AM
Post: #24
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
ok, now the game goes forward, the cutscene is triggered, yay! Linux SDL version. PPSSPP v0.9.6-755-g00022f

NPUG80330 : Jak & Daxter®: The Lost Frontier™

here's the save state
https://www.dropbox.com/s/qaky4zp21pnbyb....00_0.ppst

copy it to ~/.config/ppsspp/PSP/PPSSPP_STATE

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2014, 03:00 PM (This post was last modified: 02-20-2014 03:06 PM by Blackord.)
Post: #25
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
Yep, totally playableSmile
The only problem is black screen when you hit and break something (same issue as Ratchet & Clank SM).
And the solution is just switching to 'buffered rendering mode'(same solution as Ratchet & Clank SMWink)
Buffered rendering mode is also safe on this game, because in non buffered mode it may freeze on same screens.
If your pc is lagging on buffered mode, just change the rendering resolution from 'Auto (1:1)' to '1x PSP'(Lowest).

--- Favorite games: Monster Hunter Series ---
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 03:55 PM
Post: #26
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
For me it crashes on start up with 0.9.7.2. Its the us version.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2014, 10:38 PM
Post: #27
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
(02-25-2014 03:55 PM)gamerps Wrote:  For me it crashes on start up with 0.9.7.2. Its the us version.

I can vouch for that. Just tried it out today on the recent U.S. version. I will try to mess with the setting and see where it goes.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2014, 07:46 AM
Post: #28
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
With 0.9.8 is fully playable, for saves issue set the psp 2000/3000 and voilà, problem solved!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2014, 04:50 PM
Post: #29
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
Moved Smile

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-11-2014, 12:41 PM (This post was last modified: 05-11-2014 01:28 PM by Nightquaker.)
Post: #30
RE: Jak and Daxter - The Lost Frontier
Game still crashes before the first cutscene on 0.9.8-598. Only got through it once out of 4 tries and still crashed shortly after. Tested with both US and european versions.

(04-07-2014 07:46 AM)bassop Wrote:  With 0.9.8 is fully playable, for saves issue set the psp 2000/3000 and voilà, problem solved!

What version of the game do you have?

My specs:
Phenom X3 8450 ~2.3GHz
PowerColor HD6850 1GB
4 gigs of DDR2-800 RAM
~400GB HDD
Windows 8.0 x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: