Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turbo Key not working on recent builds.
05-15-2013, 02:25 AM
Post: #1
Turbo Key not working on recent builds.
I tested some games, and Turbo Key not is working. I don't know in who build start the problem, but i think is one of today (14 of May).

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2013, 02:53 AM (This post was last modified: 05-15-2013 02:56 AM by solarmystic.)
Post: #2
RE: Turbo Key not working on recent builds.
On Android?

This is a known problem. It should be fixed when two pull requests go through later today when Henrik wakes up.

No issues here on Windows.

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2013, 09:37 PM (This post was last modified: 05-15-2013 09:46 PM by Jeid3.)
Post: #3
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Problem come with new option after build v0.7.6-584 "fps limiter" from makotech222 and its not only on android, on ios too. Need fix !
Some different bug what i sow:
-crash ppsspp on somes games when press turbo key.
-turbo key lost completly, have not effect.
-when try to use option fps limiter, not work well too and stay block on 120 fps, not more not less,strange.

My opinion this option not necessary on portable emulation.
Too much issues!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2013, 10:36 PM
Post: #4
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Now is working sometime. But when press per some time, it is selected, for deselect, need press again.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2013, 11:11 PM
Post: #5
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Seems like i should disable the option on android builds, as i have no way of testing it, and it seems to be causing a lot of problems for android users.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-16-2013, 01:04 AM (This post was last modified: 05-16-2013 01:05 AM by solarmystic.)
Post: #6
RE: Turbo Key not working on recent builds.
@makotech222

Perhaps you should. Leave the option alone in windows though, it's implemented perfectly in Windows.

(I can't live without it now. 90VPS - 120 VPS is the sweet spot for slow moving JRPGs that only require you to hold down the X button to auto attack.)

PPSSPP Modern Testbed:-
Intel Core i5 4690K @ 4.0 GHz
NVIDIA Geforce GTX 760 2GB GDDR5 VRAM @ 1138/6500 Mhz
16 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz
Windows 7 x64 SP1

PPSSPP Ancient Testing Rig:-
Intel Core 2 Duo T9550 @ 2.8GHz
ATI Mobility Radeon 4670 1GB GDDR3 VRAM @ 843/882 MHz
8 GB DDR3 RAM @ 1066 MHz
Windows 7 x64 SP1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-17-2013, 01:33 AM
Post: #7
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Not is working again. Please, fix it. Turbo key is very used for me.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-17-2013, 04:24 PM
Post: #8
RE: Turbo Key not working on recent builds.
(05-17-2013 01:33 AM)GuilhermeGS2 Wrote:  Not is working again. Please, fix it. Turbo key is very used for me.

I thought this problem only affected iOS. I also use it a lot, mainly for Shin Budokai 2 load times.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-17-2013, 06:39 PM
Post: #9
RE: Turbo Key not working on recent builds.
The turbo key is working, it just isn't having the same behavior anymore, but it now works the same way that makotech introduced on pc, you don't keep the buttom pressed anymore to have the game speed up, now instead it will just unlock the vps limit like before when pressing once, not sure what the second time does, and on the third press, it goes back to 60vps.

-Samsung galaxy S3 International version - Android 4.4.2
-Dual Core locked CPU, Clocked at 1Ghz-1.8Ghz
-Mali 400MP4 GPU Clocked from 160Mhz to 533Mhz
-1GB ram, boo..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 12:17 AM
Post: #10
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Im playing persona 3 portable with 120vps on my galaxy s3
(Having a blast to play faster on slow jrpgs)

I dont understand the problems people having on the android
Dont see problems with mine


Oh and please dont exclude the framelimit tuning in future updates
Its a necessity when playing slow SLOW rpg Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 06:38 AM
Post: #11
RE: Turbo Key not working on recent builds.
v0.7.6-624 bug not fix on ios version. turbo key not work!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 07:20 AM
Post: #12
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Jeid3: are you tapping it once, or holding it? Did the same game go faster in the same place before?

Keep in mind it's not a magic button, it won't make any game fast.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 09:00 AM (This post was last modified: 05-18-2013 09:04 AM by Jeid3.)
Post: #13
RE: Turbo Key not working on recent builds.
i tryed everything and turbo key not work on every games what i tested on ios

so if you want i can sharre video and show you. Really we have big problem with this new option on ios.
i know that its not magic button Wink .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 10:55 AM
Post: #14
RE: Turbo Key not working on recent builds.
Before, when I want to skip a scene of GoW, I could. But, now I don't can. The Turbo key is working only in some things 2D, like the menu or intro.

Phone: Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB

PC: Core i5 3470/8GB RAM/GTX 660 2GB/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 03:28 PM
Post: #15
RE: Turbo Key not working on recent builds.
It's not that, the thing is thaat now unlike before, the vps won't go higher than what your device can handle, like the old turbo mode that just unlocked the vps, well this is the same, it's not the turbo mode that Henrik had implemented and would somehow make the game run faster than what your own device could handle.

Which is a real loss for us handheld users, but unless Henrik, makotech or any other does something about it, we'll have to get used to it again.

-Samsung galaxy S3 International version - Android 4.4.2
-Dual Core locked CPU, Clocked at 1Ghz-1.8Ghz
-Mali 400MP4 GPU Clocked from 160Mhz to 533Mhz
-1GB ram, boo..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: