Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Online Chess Kingdoms
12-01-2012, 10:06 AM (This post was last modified: 04-09-2013 02:07 PM by BlackDaemon.)
Post: #1
Online Chess Kingdoms
DiscID: ULUS10179
ImageID: 0792.01
Version: v0.7-577-g4e4399f
OS: Windows
Notes: Goes ingame, since Carter07's post there is some improvements, but still game have major graphics issues.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2013, 10:06 AM (This post was last modified: 02-20-2013 10:06 AM by Carter07.)
Post: #2
RE: [v0.31] Online Chess Kingdoms
In v0.6-619 I can enter in-game but I only see some HUDs


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 02:07 PM
Post: #3
RE: Online Chess Kingdoms
Updated.

Intel Core i5-760 [email protected] / Hynix 1x2Gb + 1x4Gb DDR3-1333 / Zotac GeForce GTX 470 AMP! / Windows 7 SP1 RTM x86
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-18-2014, 07:26 PM (This post was last modified: 09-18-2014 07:50 PM by vitality19.)
Post: #4
RE: Online Chess Kingdoms
On Windows and Android this game shows black screen (with 100% speed) starting with build 0.9.8.1365:
   

Samsung Captivate, Android 2.3.5 SAUROM, Corn Kernel v701
Fly Evo Chic 3, Android 4.4.2 Stock, improved stock kernel
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-23-2015, 12:26 AM
Post: #5
Online Chess Kingdoms
Title: Online Chess Kingdoms
Genre: Board Games -> Chess
Region: US
Format: ISO
Version: v0.9.9.1
OS: Windows
Compatibility: Booted up -> Black Screen (Intro?)
Notes: I go to the Games tab and click on the game's icon, it takes me to a black screen and I'm just sitting there, expecting the game to load anytime now...Undecided

[img]i.gyazo.com/83618ec8f4173230a566205c31380ec9.png[/img]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-23-2015, 08:56 PM
Post: #6
RE: Online Chess Kingdoms
Merged.

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2015, 06:05 AM
Post: #7
RE: Online Chess Kingdoms
(01-23-2015 08:56 PM)vnctdj Wrote:  Merged.

What?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2015, 08:17 AM
Post: #8
RE: Online Chess Kingdoms
It means that I have incorporate your thread in this one because we keep only one thread per game Smile

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-15-2015, 11:07 PM
Post: #9
RE: Online Chess Kingdoms
(04-09-2013 02:07 PM)BlackDaemon Wrote:  Updated.

Still On Windows this game shows black screen (with 100% speed)
Also
click on the game's icon, it takes me to a black screen and I'm just sitting there, expecting the game to load anytime now
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-16-2015, 12:04 AM (This post was last modified: 02-16-2015 12:05 AM by The Phoenix.)
Post: #10
Information RE: Online Chess Kingdoms
(02-15-2015 11:07 PM)theburrow Wrote:  
(04-09-2013 02:07 PM)BlackDaemon Wrote:  Updated.

Still On Windows this game shows black screen (with 100% speed)
Also
click on the game's icon, it takes me to a black screen and I'm just sitting there, expecting the game to load anytime now
Hi there,

Are you using Non-Buffered Rendering (found under Settings/Graphics tab/Rendering Mode)? Idea

Change to Buffered Rendering that may be the problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2015, 03:58 PM
Post: #11
RE: Online Chess Kingdoms
So is there a fix for this??
This is the only game I haven't been able to play on PPSSPP Android or Windows!
I have been assured that the file is not corrupted or broken!

I REALLY want to play this game again! The best Chess game I have ever played!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-30-2016, 09:31 PM
Post: #12
RE: Online Chess Kingdoms
A change has been merged which should bring this back in game.

How are the graphics issues now?

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-08-2016, 12:53 PM
Post: #13
RE: Online Chess Kingdoms
v1.2.2-759-ge0845b8 can move to playable
graphics no issue
   


Attached File(s)
.txt  ppsspplog.txt (Size: 152.46 KB / Downloads: 101)

I want to be a crash fixer
PM me if you want to me look a game
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2017, 09:50 PM
Post: #14
RE: Online Chess Kingdoms
(07-08-2016 12:53 PM)sum2012 Wrote:  v1.2.2-759-ge0845b8 can move to playable
graphics no issue

Since 2015
So is there a fix for this??
This is the only game I haven't been able to play on PPSSPP Android or Windows!
I have been assured that the file is not corrupted or broken!

I REALLY want to play this game again! The best Chess game I have ever played!

Still On Windows this game shows black screen (with 100% speed)
Also
click on the game's icon, it takes me to a black screen and I'm just sitting there, expecting the game to load anytime now
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2017, 12:28 AM
Post: #15
RE: Online Chess Kingdoms
v1.4-82-gaa2b4a2-windows-amd64
I test still no problem


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

I want to be a crash fixer
PM me if you want to me look a game
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: