Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Failed to load ui_atlas.zim"
04-05-2013, 03:54 AM (This post was last modified: 04-05-2013 03:54 AM by butanebob.)
Post: #1
"Failed to load ui_atlas.zim"
I get this error message when starting the emulator. The GUI is a glitched out grey mess and i can't see anything. What is this .zim file and/or where can i obtain it? It wasn't included in either the 32 or 64bit builds. I've searched on this forum and also google but couldn't find a resolution.

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2013, 04:10 AM
Post: #2
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
You can copy from a official build, or copy from assets folder or android/assets folder. I don't really know if there is a difference, but shoudn't be.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2013, 06:35 AM
Post: #3
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
I just checked the latest download on this site for Windows, and it was in there. Where did you download it from?

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2013, 08:54 AM
Post: #4
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
From here, the windows version. It comes with "ppge_atlas.zim" but nothing else.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-05-2013, 03:00 PM
Post: #5
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
I'm looking at the latest "Windows 32bit" here:

http://www.ppsspp.org/downloads.html#devbuilds

You're not seeing ui_atlas.zim in that file?

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-18-2013, 11:19 PM (This post was last modified: 10-18-2013 11:38 PM by hm2o123.)
Post: #6
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
Yeah, for that I found it in the asset folder and it was in there. But like butanebob, it still fails to load ui_atlas.zim and the screen is glitched grey

I had the same problem but i got to work now. Redownload it and use winrar to extract it this time instead of the other extractors.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-19-2016, 12:07 AM
Post: #7
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
So I'm not the only one with this problem? Does anyone have a fix, I've tried everything.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-30-2017, 12:13 PM
Post: #8
RE: "Failed to load ui_atlas.zim"
(08-19-2016 12:07 AM)TrajanCaesar Wrote:  Does anyone have a fix, I've tried everything.

Not sure if you're still searching, but in case someone has this problem, have you tried putting the assets folder in the PPSSPP folder? Worked for me, but may not for you.

sorry for taking a while. just now getting into emulation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: