Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unthrottle question
02-28-2017, 04:07 PM
Post: #1
Unthrottle question
I'm currently playing GoW:GoS and when I hold the unthrottle button it (as expected) speeds up the game with about 200% which is great. But after 1-2 seconds the opposite happens and the game becomes really slow, slower than 100%.
Even though the speed-o-meter in the top-right says the game runs at ~200%.

So it speeds up fine for 1-2 seconds, speed-o-meter confirms it running at ~200% speed, then the game slows to (I'm guessing) about 50-70% speed EVEN THOUGH the speed-o-meter still says it's at ~200%.

What am I doing wrong? I've tried quite a few options but boy does this emulator have many options and speedhacks.

Currently I have VSync disabled, Frameskipping off, Auto frameskip off, Prevent FPS from exceeding 60FPS ON, OpenGL, Buffered Rendering.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2017, 09:03 PM
Post: #2
RE: Unthrottle question
Your device is maybe overheating, so it slows things down in order to cool down Smile

♦ Intel Core i7-6700HQ | 16 GB RAM | NVIDIA GeForce GTX 960M | Debian Testing --- Windows 7 Professional SP1 x64
♦ Intel Core i7-2630QM | 4 GB RAM | NVIDIA GeForce GT 540M | Debian Testing
♦ PSP-3004 | 6.60 PRO-C2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-15-2017, 04:30 AM
Post: #3
RE: Unthrottle question
Make sure Multithreaded (experimental) is off under System.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: