Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sims 2 Castaway
03-27-2013, 10:40 AM (This post was last modified: 12-25-2013 11:28 AM by dewangga.)
Post: #1
The Sims 2 Castaway
now showing splash screen.
but still won't render correctly. Sad

*Not Working on android at the moment
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2013, 09:41 AM
Post: #2
RE: The Sims 2 Castaway
I see, thanks for the info.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2013, 02:28 PM
Post: #3
RE: The Sims 2 Castaway
Goes in game but lots of missing textures and things


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2013, 02:31 PM
Post: #4
RE: The Sims 2 Castaway
Moved

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/10GB DDR3 1333MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2013, 04:44 PM
Post: #5
RE: The Sims 2 Castaway
Pretty playable!Tested with v0.7.5-52-geb371c4


Attached File(s) Thumbnail(s)
               
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2013, 08:36 PM
Post: #6
RE: The Sims 2 Castaway
Not work for me on android Sad
I listen sound of menu, but is black screen. With and without media engine is same thing.

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/10GB DDR3 1333MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2013, 09:17 PM
Post: #7
RE: The Sims 2 Castaway
ok ill edit the first post,if anyone tries and works,report Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2013, 09:20 PM
Post: #8
RE: The Sims 2 Castaway
Ok, thx.

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/10GB DDR3 1333MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-22-2013, 12:41 PM (This post was last modified: 04-22-2013 12:43 PM by sfageas.)
Post: #9
RE: The Sims 2 Castaway
there's a problem on android when you try to create a new sim this screen appears(game still running and it appears on main menu also)
nothing can fix it and the problem is affecting windows too


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-22-2013, 02:38 PM
Post: #10
RE: The Sims 2 Castaway
added to compatibility list

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/10GB DDR3 1333MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2013, 02:42 PM
Post: #11
RE: The Sims 2 Castaway
Is there any improvement in this game? Like fully playable in android, bug fixed, or speed improvement?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-08-2013, 07:53 AM
Post: #12
RE: The Sims 2 Castaway
there's major updates of ppsspp..

so, any fixes from this game in android?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-12-2013, 11:47 AM
Post: #13
RE: The Sims 2 Castaway
Doesn't work with me, I've tried multiple versions ISOs and CSOs but no luck.

If anyone has got it working, what settings?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-12-2013, 05:35 PM
Post: #14
RE: The Sims 2 Castaway
I can play it on my phone, have some screen like sfageas says. But just press a few buttons you can get out of it, as if on a real PSP.

Phone: Galaxy J7 J700M @1.7GHz OC

PC: Intel Core i5 3470 3.2GHz/10GB DDR3 1333MHz/NVIDIA GTX 660 2GB GDDR5 192-bit/Windows 10 Pro x64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-12-2013, 09:00 PM
Post: #15
RE: The Sims 2 Castaway
It's like Fight night round 3,with v0.7.5-52-geb371c4 screen wasn't disappear when creating new character,i must find when this problem started again
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: