Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
04-06-2014, 10:32 AM
Post: #31
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
I tried it on v0.9.8 and it's still got the same glitches as before, are you on android or Windows?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2014, 10:54 AM
Post: #32
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
the windows x64 version,works like a charme,don't know abou android,all my android devices are so cheap and slow i didn0t even tried to install ppsspp on them


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2014, 06:46 PM
Post: #33
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
I just tried the build you mentioned earlier and it still doesn't work on android,I guess it only works on Windows at this point.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2014, 08:17 AM
Post: #34
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
(04-07-2014 06:46 PM)QuarterRab Wrote:  I just tried the build you mentioned earlier and it still doesn't work on android,I guess it only works on Windows at this point.

i tried it on an android device(an Archos cellphone)and wit hthe settings suggested before it works..its just slow as hell though...just like the other games when you select render framebuffer to either cpu or gpu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-16-2014, 06:12 AM (This post was last modified: 07-22-2014 03:21 PM by NickGrouwen.)
Post: #35
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
Yeah works great now when I press F5 and switch to Read Framebuffer to Memory
edit: just finished the playing game, kinda fun but also lame...anyways it worked fine except for when you bring up the menu, see pic below
[Image: hxw5m70.png]

Hi I'm Belgian and my English is so-so. I play on desktop PC running Windows 8.1. I don't have any technical knowledge
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-14-2014, 06:28 PM
Post: #36
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
Still no some method to work on android without framebuffer to cpu, gpu?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2014, 07:46 PM
Post: #37
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
(08-14-2014 06:28 PM)Miryo Wrote:  Still no some method to work on android without framebuffer to cpu, gpu?

well now i'm waiting for those android settings as well...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2014, 09:30 AM
Post: #38
RE: Darkstalkers Chronicle The Chaos Tower
EU is the only playable? I have the US ver. here and the char selection and in-game are messed up.

Chill and Go with the flow ~d[o_o]b~

==| Casey |==

My Youtube Channel: https://www.youtube.com/user/SuperHack333/videos

Specs:
Model: Toshiba Satellite M840
CPU: Intel Core i5 3210m (2.5Ghz Turbo Boosted to 3.1Ghz)
GPU: AMD Radeon HD 7670m 1GB DDR3
OS: Windows 10 Home 64 bit
Ram: 4GB DDR3
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-16-2015, 07:59 PM
Post: #39
RE: Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
I apologize for bumping this thread, but I downloaded the latest version for Windows and the game both the USA and Europe version is still missing the sprites. Is there a fix for this yet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-01-2017, 11:44 AM
Post: #40
RE: Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
Just tried it out, same problems with invisible menu options and character select screen. I get the main menu just fine, but when I move to Arcade none of the options show.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-22-2017, 02:36 PM
Post: #41
RE: Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
(06-01-2017 11:44 AM)AssClown_King Wrote:  Just tried it out, same problems with invisible menu options and character select screen. I get the main menu just fine, but when I move to Arcade none of the options show.

Yeah wonder if this will ever be updated, non-buffered or CPU/GPU rendering help I recall but might just be best to stick to the arcade ports.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-22-2017, 08:07 PM
Post: #42
RE: Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower
If fans of this game wants an update - to see this game's proper graphics the only option is and probably forever will be software rendering - which does require a powerful desktop pc and on mobile platforms was actually completely hidden not long ago.

The problem is this isn't a proper PSP game, it looks like it's running inside an emulator and has as a matter of fact similar problem to menus in many psp homebrew emulators - for some graphics it's direcly writing bytes to vram which can't be detected by rendering api's. Even with hacks it's unlikely to detect that properly without making it even slower than software rendering is.
Read framebuffers to memory that people use here isn't a proper solution, it just uploads everything which is not how games work and not only this causes various graphic glitches, it also tends to cause crashes so there are plans to remove it completely in the future.

For reference see #6647 and #9080 which describe such problems.

http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=6594 - Custom PPSSPP Shaders!
http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=3590&pid=117172#pid117172 - simple CE scripts to help creating CWCheats,
https://github.com/LunaMoo/PPSSPP_workarounds - CWCheat workarounds.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: