Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 8 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
04-09-2013, 02:06 PM
Post: #31
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
(04-09-2013 12:25 AM)doncabezon Wrote:  
(04-07-2013 09:24 PM)bigkuhuna123 Wrote:  
(04-07-2013 05:34 AM)bigkuhuna123 Wrote:  got it to work on android .7-497 made it past first battel settings : linear filtering bufferd rendering, vortex cache reply if u need help ps wait 2 min after black screen
videos do work kinda slow tho
Tried the settings you mentioned and some other combinations, but videos do not work.

Im using samsung epic 4g touch jelly bean 4.1.2

Galexy s3
rom:CyanogenMod 11
Sprint
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2013, 04:35 PM
Post: #32
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
I was actually trying it on PC. Will try tonight on my Nexus 7 and my Epic 4G touch (CM10.1)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2013, 04:02 PM
Post: #33
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Idk what happened but latest builds causes it to black screen at random.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2013, 11:43 PM
Post: #34
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Do you mean it flickers black? Uh oh, sounds like my fault...

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2013, 05:20 PM (This post was last modified: 04-12-2013 05:26 PM by Hansuke.)
Post: #35
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
It is not a flickering. It is more of a black screen that randomly happens. The game pretty much freezes. I will check to see if it was fixed in later builds then edit this. That seemed to have been fixed. It seems to flicker now during a few scenes. Same issue on resource hogging of course but that is expected. Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 03:38 PM
Post: #36
PSP, final fantasy tactics issue
I'm loading up the game, i get the white screen with SQ enix popping up in the window but does not move past that screen like its locking up, any ideas how to get it to move, loaded up 2 diffrent ones both have same issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 03:43 PM
Post: #37
RE: PSP, final fantasy tactics issue
Why yu not post in the game theme?

Testing only Windows emu builds
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 05:02 PM
Post: #38
RE: PSP, final fantasy tactics issue
Also make sure you are using a git development build or the upcoming 0.7.5 release. It does not work in 0.7.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 05:18 PM
Post: #39
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Merged
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 05:57 PM
Post: #40
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Still not working, i dont see the media box from the image above on the drop down menu i'm running 0.7 ver
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 06:12 PM
Post: #41
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
(04-13-2013 05:57 PM)poser002 Wrote:  Still not working, i dont see the media box from the image above on the drop down menu i'm running 0.7 ver

It definitely does not work in 0.7.

-[Unknown]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 06:20 PM
Post: #42
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
(04-13-2013 06:12 PM)[Unknown] Wrote:  
(04-13-2013 05:57 PM)poser002 Wrote:  Still not working, i dont see the media box from the image above on the drop down menu i'm running 0.7 ver

It definitely does not work in 0.7.

-[Unknown]

Is there a link to the right one that it will work on, tried a few diffrent builds and there all still doing the same thing just wont get passed the start up logo
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2013, 07:15 PM (This post was last modified: 04-13-2013 07:20 PM by kevke96.)
Post: #43
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
It works with revision v0.7-640-g5828fe5, but only with major texture glitches and slowdowns. Tested on Windows.
Edit: If it seems to lock up just smash the START button. Works wonders for many games.

Windows 7 x64: Intel Core i5 4570 @3.6 Ghz, ATI Radeon HD 7870
Android 4.4.2 (CM11): Samsung Galaxy S3 @ 4x1.6 Ghz CPU, 600Mhz GPU
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2013, 11:11 AM
Post: #44
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
(04-13-2013 07:15 PM)kevke96 Wrote:  It works with revision v0.7-640-g5828fe5, but only with major texture glitches and slowdowns. Tested on Windows.
Edit: If it seems to lock up just smash the START button. Works wonders for many games.

ok got the game to work with one of the other builds, but after the first fight the game goes black and does not recover from that any thoughts?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2013, 12:45 PM
Post: #45
RE: Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
The black screen after the first battle is a big fat audio error. Just disable media engine and it works. (v0.7.5)

Windows 7 x64: Intel Core i5 4570 @3.6 Ghz, ATI Radeon HD 7870
Android 4.4.2 (CM11): Samsung Galaxy S3 @ 4x1.6 Ghz CPU, 600Mhz GPU
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: