Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 3 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silent Hill: Origins
06-28-2013, 03:27 PM
Post: #46
RE: Silent Hill: Origins
(06-28-2013 09:04 AM)stodag Wrote:  yep, still black screen. I can gear noises in background though menu select etc. I'm on android

edit: hear noises lol

infact, the menu text just appeared everything else black??

tried selecting new game.. its work buf can't see jack.

no i meant that this game requires br to be on.only then it goes ingame on pc.dunno about android.btw,how can i install apps on android x86 in offline?

Contact::::
I don't exist anymore, no use calling a dead person
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-28-2013, 05:39 PM
Post: #47
RE: Silent Hill: Origins
no ideal m8... maybe if uou post in descussion thread.. a dev could help sorry pal.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-02-2013, 05:02 PM
Post: #48
RE: Silent Hill: Origins
I can get ingame easily on Android.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-04-2013, 06:50 AM
Post: #49
RE: Silent Hill: Origins
i can't get to play this on win 7. what settings should i use?

all i get is a black screen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-21-2013, 02:25 AM
Post: #50
RE: Silent Hill: Origins
Tried this on the 64x build of 9-5 revision and the flashing seems to have improved however the game is still borderline in-game/playable. I did have a weird glitch which was only fixed by going to inventory screen. Maybe be an in-game glitch but I'll see if I can recreate it. Flashing seems more obvious with slower frame rates but seems tolerable on higher framerates. Here are some images.


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-22-2013, 11:21 PM (This post was last modified: 08-22-2013 11:22 PM by boniez.)
Post: #51
RE: Silent Hill: Origins
what the setting did you used? i always got the blank screen till the lastest build...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-04-2013, 03:23 PM
Post: #52
RE: Silent Hill: Origins
I still can't get ingame?? Black screen etc.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-18-2013, 01:40 AM
Post: #53
RE: Silent Hill: Origins
hdfvh
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-18-2013, 01:45 AM
Post: #54
RE: Silent Hill: Origins
To get in-game you need buffered on and when the game start (you start hearing sound) keep pressing start or o to get to the menu. It's glitched as heck as well as text however it's enough to guide through. Once you choose your setting and press start then it goes to ingame dialogue then you'll start seeing the 3D graphics. Sorry for late reply.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-18-2013, 10:47 AM
Post: #55
RE: Silent Hill: Origins
yeah,but when you reach in the hospital after press the button in the elevator then you go out from the door..its only black screen..only sees characters..i think its bugs from flash light..

Sorry,bad english

Intel Pentium Dual Core E6500 3.0Ghz (OC)
ASUS P5SE Plus
2Gb RAM V-Gen
160Gb HDD
nVidia geForce 8600GT 128bit
18inch LED
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 01:35 PM
Post: #56
RE: Silent Hill: Origins
is it playbale now ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-22-2013, 01:41 PM
Post: #57
RE: Silent Hill: Origins
No, not really, screen is flickering all the time.
And half of screen is sometimes simply black.
That is on android latest git version.

Apple Ipad Mini Retina 16GB Wi-Fi
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2013, 02:36 PM
Post: #58
RE: Silent Hill: Origins
Anyway to get this game working ?

Now the lantern works on characters but not in scenario.


Attached File(s)
.zip  ppsspp log.zip (Size: 152.62 KB / Downloads: 606)

CPU: Intel Core i7 3770 3.4 GHz (3.9 GHz with turbo boost) 4.23GHz with OC
RAM 8GB DDR3
NVIDIA GTX 770 Gigabyte
Windows 7 Ultimate 64bit
Currently using Driver 337.88 WHQL
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2013, 03:30 PM
Post: #59
RE: Silent Hill: Origins
(12-04-2013 02:36 PM)Bad Company Wrote:  Anyway to get this game working ?

Now the lantern works on characters but not in scenario.

try to report here https://github.com/hrydgard/ppsspp/issues?state=open
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2013, 05:41 PM
Post: #60
RE: Silent Hill: Origins
There is already an issue open.

Oh here some screenshots with the lantern working on characters.


Attached File(s) Thumbnail(s)
           

CPU: Intel Core i7 3770 3.4 GHz (3.9 GHz with turbo boost) 4.23GHz with OC
RAM 8GB DDR3
NVIDIA GTX 770 Gigabyte
Windows 7 Ultimate 64bit
Currently using Driver 337.88 WHQL
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: